F.v. Håkan Wikström, Bjørnar Gulliksen, Ketil Johansen, Tommy Eliassen, Geir Abrahamsen og Øystein Øvretveit

Byggpartner overtar Isolas tekkevirksomhet i Telemark og Vestfold

Samtidig innleder Byggpartner og Isola tett samarbeid.

Samarbeidet vil medføre at Byggpartner overtar Isolas taktekkervirksomhet. Denne omfatter et team med en prosjektleder og åtte taktekkere. Dessuten blir Isola hovedleverandør av Asfalt Takbelegg til Byggpartner.

- Byggpartner ønsker å være et fremoverlent og effektivt selskap, og vi er i stand til å konkurrere om større prosjekter. Vi er store nok til å levere og små nok til å bry oss. Overtagelsen av Isolas tekkevirksomhet og samarbeidet med Isola som en solid aktør i det norske markedet vil ivareta arbeidsplasser og styrke vår konkurransekraft, sier Tommy Eliassen i Byggpartner.

- Isolas strategi er å være en effektiv og nyskapende produsent av Asfalt Takbelegg. Det er ikke Isolas strategi å drive egen entreprenørvirksomhet i konkurranse med våre kunder. Dette tar vi konsekvensen av, uttaler Bjørnar Gulliksen i Isola.

Samtidig frigjør Isola ressurser til å satse kraftigere på egen utvikling mot tekkemarkedet. Dette inkluderer kursing og kompetanseheving for kunder rundt om i Norden. Leder av Isola Tekkeavdeling, Øystein Øvretveit, blir igjen i Isola for å lede det tekniske arbeidet mot tekkemarkedet.

- Valget av Byggpartner var helt naturlig for Isola. Vi anser Byggpartner for å være en seriøs, ambisiøs, ekspansiv og veldrevet virksomhet. Det er en utvikling vi ønsker å være med på som tett samarbeidspartner og leverandør, sier Gulliksen.

Tidspunkt for overdragelse av virksomheten er satt til 1. august.