Trafikkingeniør til rådgivende ingeniørfirma

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

FirmaRett Bemanning
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfristsnarest

På vegne av vår oppdragsgiver – et nordisk rådgivende, multifaglig ingeniørfirma - søker vi Trafikkingeniør – til nyopprettet avdeling og stilling med fast ansettelse. Pr. i dag benyttes bistand på dette området fra moderselskapet.

Firmaet – med over 500 ansatte – har sitt hovedkontor i Danmark. Det norske kontoret ligger sentralt ved Asker og der disponeres de tidsriktige og praktiske kontorlokaler, som også gir plass for den videre og planlagte ekspansjon for firmaet her i Norge.
Du vil kunne være med å bidra til firmaets utvikling innen ditt fagområde.

Det er en stor tilgang av nye og spennende prosjekter, både innenfor den offentlige og privat sektor. Det arbeids tverrfaglig og prosjektrelatert med de øvrige disipliner RIB, RIE og RIV.

Din bakgrunn:

  • Ingeniør / Sivilingeniør fra fagfeltet
  • 5+ år erfaring med solid, faglig oppdatert kompetanse
  • Kan arbeide både selvstendig og i team
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne ( et av de skandinaviske språk) og trives med kundekontakt

Du tilbys:

  • Være med å bygge opp fagområdet i Norge som
  • Mange spennende og faglig utfordrende prosjekter
  • Et faglig inspirerende miljø med gode personlige karrière- og utviklingsmuligheter
  • Et dynamisk arbeidsmiljø med fokus på fleksibilitet og samarbeid med prioritering av trivsel og gode arbeidsforhold med sosiale aktiviteter
  • God lønn, helseforsikring, medarbeiderbonus etc.

For nærmere og uforpliktende info om stillingen – ta kontakt på telefon 91 32 22 32 – Jan-Erik Kristiansen – eller mail jek@rettbemanning.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: