Ingeniør med betong som spesialfelt

Ingeniør Compagniet AS er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester og totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. Våre kunder er operatørselskap, leverandørindustrien innen olje & gass, industri og rådgivende virksomheter. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og i utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og et profesjonelt markedsapparat med god oppfølging. Selskapet ble etablert i 1988, er nå en del av Adecco Gruppen og har kontorer i Oslo, Drammen, Kongsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim.

FirmaIngeniør Compagniet
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi søker etter ingeniører/sivilingeniører som har betong/mur som spesialtfelt. Du vil bli del av en avdeling med dedikerte fagpersoner med kompetanse fra forskjellige fagområder. Arbeidsoppgaver vil kunne bestå av å utarbeide dokumentasjon ved avvik, kontroll av byggearbeider, kalkulasjon av kostnader, bistand i tvistesaker og vurdering av årsak til bygningsskader. Du vil også kunne få ansvar for å bistå kunder med prosjektadministrasjon ifm rehabilitering av eiendom, kontrahering av entrepenør, organisering av byggemøter og økonomioppfølging.

Du må gjerne være utdannet ingeniør, men er du murmester med lang erfaring og teknisk tilleggsutdannelse vil du også kunne være aktuell. I tillegg må du ha god skriflig og muntlig fremstillingsevne på norsk, gode datakunnskaper og et sterkt faglig engasjement.

Dersom dette høres interessant ut kan vi tilby deg spennende muligheter hos veletablerte og attraktive rådgivningsselskaper rettet mot bygg- og anleggsbransjen. 

Søk her

Spørsmål om stillingen?

Joanna Ravndal

Account Manager

Telefon

911 69 708

Vis flere stillinger: