Insenti flytter til Backegården i Akersgata 45. Foto: Akershus Eiendom.

Insenti flytter til Akersgata 45

- Vi har vokst ut av våre nåværende lokaler og fra i dag er vi på plass i store og nyoppussede lokaler i Backegården i Akersgata 45, sier Bjørn R. Grepperud, daglig leder i Insenti.

- De siste årene har vi hatt en god etterspørsel etter våre tjenester, og antall ansatte har økt fra 18 i 2011 til dagens nivå på 37 ansatte. Økningen i antall ansatte medførte behov for større lokaler, og vi begynte derfor å se etter nye lokaler i fjor høst. Etter en prosess med flere tilbydere, valgte vi til slutt å inngå leieforhold med Backegården DA. Med flyttingen til Akersgata 45 får vi moderne og representative lokaler tilpasset vårt behov i dag og med rom for fortsatt vekst, forteller Grepperud.

- Vi har lagt vekt på at lokalene har god tilgang til offentlig kommunikasjon og gode fasiliteter for de som sykler. Det er etablert sykkelparkering for 20 sykler med tilhørende garderobefasiliteter, sier Grepperud. I fjor var 70 % av alle reiser i Insenti bilfrie.

- Vi får stor kantine der vi kan samle hele selskapet, avholde kurs og andre sosiale samlinger. Da en stor del av selskapets ansatte sitter ute i byggeprosjekter, er dette viktig for oss, avslutter Bjørn R. Grepperud.