Frank Mathillas er ny direktør for Veiservice i NCC Roads i Norge. Foto: NCC

Ny direktør for Veiservice i NCC Roads

Frank Mathillas er ansatt som direktør for Veiservice i NCC Roads i Norge.

46 år gamle Frank Mathillas startet opp i stillingen som Veiservice-direktør i NCC Roads allerede 18. mai i år, heter det i en pressemelding fra NCC. 

– Jeg er meget tilfreds med å tiltre i NCC. Mine ambisjoner og målsettinger matcher de tankene NCC har for Veiservice i Norge. Dette er et stort og spennende marked som i stor grad ikke er konjukturavhengig. Konkurransen er tøff og krever langsiktighet og klare mål, uttaler Mathillas i pressemeldingen.
Han har god erfaring med veivedlikeholdsfaget og mener å kjenne godt til utfordringene i bransjen.
– Jeg ser store muligheter for positiv vekst og økonomisk utvikling sammen med de ansatte og ledelsen i Veiservice i årene fremover, sier han.
Mathillas er bosatt i Tromsø. Han er utdannet sivilingeniør innenfor geofag fra NTNU i 1995 og ingeniør innen kommunalteknikk i 1993, og har de siste 10 årene, frem til august 2014, innehatt sentrale lederstillinger i Lemminkäinen Norge som regiondirektør, administrerende direktør og divisjonsdirektør Veidrift. Før det har han hatt lederstillinger innenfor industribedrifter og kommuner, samt en periode som rådgivende ingeniør. Siden august 2014 har han vært MBA-student ved Universitetet i Nordland.
Tidligere direktør Anders Høvik har, ifølge pressemeldingen, ønsket å trappe ned, og fortsetter i Veiservice som kalkulasjonsansvarlig.