- Vi har satt sammen et program som gjenspeiler de utfordringene en samlet næring står overfor, samtidig som vi også ser på tema som samarbeid og måloppnåelse, sier administrerende direktør Kari Sandberg i EBA. Foto: Kjetil Ekkeren

Spennende generalforsamling i EBA

Fredag 29. mai går EBAs generalforsamling 2015 av stabelen. HMS-charter, svart økonomi, seriøsitet og samarbeid preger agendaen på årets generalforsamling.

Skattedirektør Hans Christian Holte, adm direktør Harald V. Nicolaisen i Statsbygg og statssekretær Per-Willy Amundsen i Kommunaldepartementet er representert blant foredragsholderne. De tre foredragsholderne skal snakke om henholdsvis svart økonomi, HMS-charter for en skadefri bygge- og anleggsnæring og hvordan legge til rette for å drive seriøst i bygg- og anleggsnæringen.

- Vi har satt sammen et program som gjenspeiler de utfordringene en samlet næring står overfor, samtidig som vi også ser på tema som samarbeid og måloppnåelse. Vi skal også oppsummere 2014 og sette fokus på de viktigste oppgavene i 2015, sier administrerende direktør Kari Sandberg i EBA.

Arrangementet finner sted på Scandic Hotell Hamar.