Per Christian Randgaard

Faveo Prosjektledelse signerte rammeavtale med DiBK

Faveo Prosjektledelse AS signerte nylig en rammeavtale med Direktoratet for byggkvalitet (DiBK), som ønsker å styrke sin kompetanse innen prosjektarbeid.

Tilbudet ble levert i samarbeid med Analyse og Strategi. Med på samme rammeavtale er Devoteam og Norconsult. Avtaleperioden løper to år fra kontraktsignering med mulighet for inntil 1+ 1 års forlengelse.

- Direktoratet for byggkvalitet er et nasjonalt kompetansesenter på bygningsområdet, og vi er svært glade for å ha fått en rammeavtale med dem, sier Per Christian Randgaard, regiondirektør i Faveo Prosjektledelse AS.

- Direktoratet for byggkvalitet ønsker å øke sin kompetanse i prosjektarbeid, slik at flere viktige oppgaver kan organiseres som prosjekter og viktige oppgaver løses på en smidig måte. De har behov for støtte til prosjektleder, prosjekteier og styringsgrupper i utvalgte prosjekter, støtte til å gjennomføre prosesser som krever omstilling og støtte i roller som prosjektassistent ogsekretær. Støtten skal sørge for at direktoratet hever sin kompetanse gjennom «learning by doing», heter det i en melding fra faveo.

I tildelingsbrevet sier direktoratet at «Faveo er vurdert høyt på grunn av erfaring og kompetanse innen utredningsarbeid der de demonstrerer bred erfaring med utredninger av saker som er sammenliknbare med den typen utredninger direktoratet vil gjøre.».

- Det er utrolig gøy at vi scorer høyest av alle våre konkurrenter innenfor byggfaget. Dette beviser nok en gang at vi er ledende innenfor vårt fagfelt, og at kompetansen til våre konsulenter er blant den beste i Norge. Nå gleder vi oss til å jobbe sammen med direktoratet og gi dem den støtten de trenger for å løfte egen kompetanse innen prosjektledelse, sier Randgaard.