På bildet, fra venstre: Morten Aagenæs, styreleder i OBOS Prosjekt, Christian Kvaal, daglig leder Heiskonsulenten, Øyvind Bodsberg, forretningsutvikler OBOS Prosjekt, Vibecke Hverven, daglig leder i OBOS Prosjekt og nå styreleder i Heiskonsulenten, Steinar Eriksen, tidligere styreleder Heiskonsulenten. Foto: OBOS

OBOS Prosjekt AS inn på eiersiden i Heiskonsulenten AS

Nå har OBOS Prosjekt – med tilbakevirkende kraft fra 1. januar – gått inn på eiersiden med 52 prosent av aksjene i Heiskonsulenten.

OBOS Prosjekt og Heiskonsulenten har hatt et mangeårig prosjektsamarbeid i forbindelse med heisoppdrag. Begge selskap har vært svært tilfredse med hvordan samarbeidet har utviklet seg, skriver selskapene i en pressemelding.
– Dette har vært en lang og god prosess, hvor vi har jobbet sammen for hva vi vil skal bli vår felles fremtid, sier Steinar Eriksen, tidligere styreleder i Heiskonsulenten som etter aksjesalget fortsatt vil eie 24 prosent av aksjene i selskapet.
Christian Kvaal, daglig leder i Heiskonsulenten AS:
– Det er utarbeidet avtaler vi er godt fornøyd med, og vi i Heiskonsulenten ser frem til fortsettelsen med OBOS Prosjekt som eier av i første omgang 52 prosent av aksjene i selskapet. Samlokalisering på Storo med OBOS Prosjekt blir spennende, og vi håper å kunne utveksle kunnskap med gode kollegaer på tvers av selskapene for en felles fremtidig god utvikling, sier daglig leder Christian Kvaal som er fremtidig eier av 24 prosent av aksjene i selskapet.
Vibecke Hverven er daglig leder i OBOS Prosjekt og styreleder i Heiskonsulenten:
– Vi setter stor pris på anledningen til å knytte oss enda tettere til Heiskonsulenten ved å bli en majoritetseier i selskapet. Vi har mye spennende arbeid foran oss, hvor blant annet etablering av heis i eksisterende bygg samt standardisering av servicekontrakter kanskje er de områder med størst potensialet, sier Vibecke Hverven.