Er du utdannet Byggingeniør og ønsker en stilling med teknisk ansvar?

Rada Engineering & Consulting AS er et ledende ingeniør - og konsulentselskap som leverer ingeniørkompetanse til de største selskapene i Norge. Vi tenker verdiskapning gjennom kvalitet i alle ledd. Vi er en kompetansebedrift med høy faglig integritet innen olje & gass, bygg- og anleggsteknikk, landbasert industri og maritim virksomhet.

FirmaRada Engineering & Consulting
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Vi er på jakt etter en ung og lovende Byggingeniør med den rette personligheten - som skal jobbe som Teknisk Leder - Stillas hos en av våre gode kunder!

Litt om stillingen og hva ser vi etter?

Dette er en stilling på utviklingsavdelingen, og du vil jobbe i et team med høy kompetanse. Vi er på jakt etter en som liker teknologi og utvikling, og samtidig liker å jobbe målrettet med forbedringer.

Du vil få et teknisk ansvar for ditt felt, som vil være Stillas. Du må ikke ha inngående kunnskap om Stillas i forkant, men du bør ha kjennskap til det. Det er også i denne forbindelse at du er en person som liker å lære deg nye ting og samtidig tilegner deg ny informasjon raskt.

Stillingen innebærer mye skriving - så det er viktig at du er flink til å formulere deg skriftlig og har en ryddig måte å fremlegge arbeidet ditt på. Dette fordi man skal skrive mye metoder og prosesser og stillingen skal også bidra i tilbudsarbeid.

Det vil bli kontakt med kunder, leverandører og avdelinger internt - derfor er det svært viktig at du har gode kommunikasjonsevner, arbeidsvillig og liker å skape gode relasjoner. Du må videre være utadvendt og ha en positiv innstilling til det meste.

Vi trenger også en som er flink på beregninger og som kan sette seg inn i de matematiske aspektene ved det å bygge gode og sikre stillas. Så har du kunnskap om dette eller har erfaring fra tiolsvarende arbeid - ja da har du et fortrinn.

Hvis du er nyutdannet og har dette rette innstillingen og litt kompetanse innen fagområdet kan vi anbefale at også du søker!

Stillingen inneholder ikke personalansvar. 

Hva tilbyr vi?

  • Vi tilbyr deg fast ansettelse i Rada
  • Gode forsikringsordninger og OTP
  • Kompetansefond og mulighet for viderutvikling
  • Firmahytte
  • Sosiale tilbud
  • Bedriftsidrettslag og andre treningsmuligheter
  • Tett og god oppfølging fra din avdelingsleder
  • Et godt arbeidsmiljø med mange dyktige kolleger

Søk stilling

Spørsmål om stillingen?

Marita Meland Tunes

+47 920 23 726

marita@rada.no

Vis flere stillinger: