Leder av vår satsning mot Service og Vedlikehold

IcopalTak har totalt ni avdelinger og beskjeftiger over 200 taktekkere. Det gjør oss til en av Norges største takentreprenør målt i omsetning og menneskelige ressurser. 

IcopalTak tekker alle typer bygg og boliger og vi er også store på radonsperrer. Vårt kvalitetssikringssystem gjør oss profesjonelle i alle ledd, til og med overlevering av FDV-rapporter og sluttdokumentasjon. Vi utfører alle typer rehabilitering / nybygg av flate tak. Alt fra næringsbygg, større borretslag, eneboliger og garasjer. Vi satser også mot service & vedlikehold.

FirmaIcopalTak
FylkeAkershus
StedFjellhamar
Søknadsfristsnarest

Vi ønsker å utvide vårt fokus mot Service og Vedlikeholds markdedet og søker en proaktiv leder som har kunnskap, drivkraft og evne til å lede denne satsningen for oss i Norge. Vi søker deg som har kombinasjonen av faglig tyngde og forretningsfokus. Du vil få direkte personalansvar for service og vedlikeholds teamet på våre største avdelinger Trondheim, Stavanger og Fjellhamar, men skal bidra aktivt for å øke total omsetning på dette segmentet i hele Norge. Du bør ha god erfaring med salg og nettverksbygging. Du har gjerne erfaring fra bygge bransjen.

Arbeidsoppgaver

  • daglig drift av satsningsområdet Service og Vedlikehold, inklusive budsjett og resultatansvar
  • oppfølging og utvikling av eksisterende kundeportefølje
  • oppsøkende salg mot nye kundegrupper
  • utvikling av produktportefølje
  • personalansvar

Ønskede kvalifikasjoner

  • teknisk bakgrunn, herunder ingeniør, teksnisk fagskole eller fagbrev/mesterbrev
  • solid teknisk forståelse og gjerne erfaring fra bygg og anlegg eller eiendom
  • god erfaring fra løsningssalg og forhandling
  • erfaring med personalansvar av teknisk fagpersonell er en fordel

Personlige egenskaper

For å lykkes i rollen må du trigges av å skape verdi for både kunder og egen organisasjon. Du må ha evne og vilje til å stå på, og se forretningsmuligheter der de finnes. Å være sterk på relasjonsbygging og kommunikasjon er viktige egenskaper. Det samme er evne til å jobbe selvstendig samtidig som du er dyktig til å koordinere og lede andre. At du er strukturert og trives med en hektisk hverdag er en forutsetning.

Vi tilbyr

En nøkkelrolle med en spennende mulighet for å være med å bygge noe nytt i et markedsledende selskap. IcopalTak kan tilby konkurransedyktige betingelser og svært gode sosiale ordninger. IcopalTak er et selskap som satser på å utvikle sine medarbeidere, og organisasjonen preges av stor åpenhet og lav turn-over. Miljøet kan beskrives som profesjonelt uformelt. Ditt arbeidssted vil være på vårt hovedkontor på Fjellhamar, men rollen vil kreve noe reisevirksomhet.

For mer informasjon ta gjerne kontakt med vår rådgiver i Randstad, Ketil Mosland på tlf: 94 01 28 82 eller mail ketil.mosland@randstad.no.

Søk stilling

Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

Vis flere stillinger: