Saksbehandler / rådgiver / seniorrådgiver på driftsseksjonen

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist31.05.2015

Vegavdeling Hedmark har på vegne av Staten og Hedmark fylkeskommune ansvaret for drift og vedlikehold samt utbygging av riks- og fylkesvegnettet i Hedmark. Statens vegvesen forvalter i Hedmark et vegnett med om lag 50.000 naboeiendommer. Oppgavene til vegavdeling Hedmark er i vekst, budsjettert omsetning i 2015 er ca. 1,4 milliarder kroner.

Til vår driftsseksjon søker vi teknisk saksbehandler. Arbeidsoppgavene vil være varierte og utfordrende innenfor et sterkt fagmiljø. Mange av sakene til denne stillingen er kompliserte og berører flere fagområder. Den setter derfor høye krav til samarbeid og koordinering.

Arbeidsoppgaver

  • Saksbehandling for driftsseksjonen i skjæringspunktet mellom vegdrift, vegbrukere, private grunneiere og offentlige etater. Dette innebærer arbeid med vegforvaltning, kommunalteknikk, byggesak, arealplanlegging, eiendomsspørsmål, natur- og vannforvaltning og miljøspørsmål
  • Det kan være aktuelt å legge andre oppgaver til stillingen

Utdanning/Erfaring/Kvalifikasjoner

  • Minimum 3 års høgskole/universitetsutdanning for eksempel innenfor jus, naturforvaltning, vannforvaltning, ingeniørfag, jordskifte eller arealplanlegging
  • Erfaring fra offentlig saksbehandling fra kommune, fylke eller statlig nivå
  • Evne til å arbeide selvstendig i samarbeid med andre fagmiljø
  • Det er viktig for oss at du er strukturert, trygg og har godt humør
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne

En god og mangfoldig arbeidsplass

Vegavdeling Hedmark er en kreativ og effektiv organisasjon som vektlegger humor og arbeidsglede. Vi er profesjonelle, fremtidsrettet og inkluderende med kompetanse og erfaring innenfor et bredt spekter av oppgaver.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Betingelser

Vi tilbyr lønn etter nærmere avtale i henhold til etaten sin lønnspolitikk. Overtid og reisetid utenom arbeidstid godgjøres etter egne satser. Vi har fleksitidsordning. Reise og kostgodtgjørelse etter statens reiseregulativ. Vi tilbyr gode velferdsordninger og mulighet for kompetanseutvikling. I Statens vegvesen har du en meget god pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte leder av seksjonen, Lars Alhaug, tlf. 402 80910.

Søk stilling

Vis flere stillinger: