Bygningsingeniør – Tekniske tjenester Sandnes

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 140 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Trend og BYGGI. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har 193000 medarbeidere i 64 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Optimera Proff har et rendyrket proffkonsept for håndverkere, byggmestere og entreprenører innen tjenester, kompetanse og logistikk. Konseptet tilbys gjennom egne proffsentre og i byggevarekjeden Montér. Montér er Optimeras eget kjedekonsept for gjør-det-selv markedet, byggmestere og håndverkere. Montér har 86 byggevarehus med sterkt fokus på høy servicegrad, faglig kompetanse og helhetlige løsninger. Optimera Handel er selskapets salgskanaler mot industri og frittstående forhandlerkunder. Handel står også bak Byggi og Trend som er kjedekonsepter for den lokale faghandelen innen byggevarer, interiør og jernvarer.

FirmaOptimera
FylkeRogaland
StedSandnes
Søknadsfristsnarest

Optimera søker etter en bygningsingeniør hvor hovedoppgaven vil være å utarbeide statiske beregninger, energi- og mengdeberegninger, brann-lyd prosjektering, samt bistå konstruksjonsavdelingen med ekstra kompetanse. Stillingen rapporterer til avdelingsleder og kontorsted er Stangeland.

Den som søker har følgende profil:

Utdanning

  • Universitet/høgskole, tømrerbakgrunn er en stor fordel.

Erfaring

  • Noe erfaring fra ingeniørkontor, større byggefirma, erfaring med tre og stålkonstruksjoner. Man bør ha erfaring fra bruk av DAK programmer.

Kunnskap

  • Statistikk, bygningsfysikk, brann og lydprosjektering, vant til dataverktøy, noe kunnskap om byggesaksbehandling, gjerne kjennskap til BIM.

Egenskaper

  • Strukturert og målrettet arbeidsform.
  • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig, både med kunder og samarbeidspartnere.
  • Samarbeidsvillig.
  • Nysgjerrig og lærevillig.
  • Villig til å ta ansvar.

Til den rette kandidaten vil vi kunne tilby et trivelig arbeidsmiljø med høyt faglig, dyktige kollegaer, samt svært gode pensjons- og forsikringsordninger.

Ytterligere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til avdelingsleder Stein Frode Jakobsen, tlf. 901 60 145.

Kortfattet søknad med CV sendes inn pr e-post til stein.jakobsen@optimera.no. Merk søknaden "Bygningsingeniør".

Vis flere stillinger: