Vegplanlegger

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist21.06.2015

Vi ønsker å styrke planfagene i Sweco region Bergen med en erfaren vegplanlegger. Markedet er økende, og vi ønsker å delta i spennende prosjekter for å utvikle samfunnet vårt. Nå har vi også fått kontrakten for regulering og prosjektering av Bybanen i Bergen, byggetrinn 4! Vi søker derfor etter nye kollegaer som har erfaring med vegplanlegging og oppdragsledelse innenfor samferdselssektoren.

Vi har prosjekter både i bystrøk og mer landlige omgivelser. Det gir oss et stort spenn og utfordrende oppgaver. Vi har både oppdrag lokalt i vår region, men jobber også på store oppdrag andre steder i landet.

Oppdragene våre spenner over alle faser i planleggingen fra overordnet planlegging til byggeplaner. Kundene våre er både offentlige som Statens vegvesen og kommuner i tillegg til private eiendomsutviklere og entreprenører.

Flerfagligheten er vår styrke. Det er motiverende og utviklende å jobbe i spennende oppdrag med mange tverrfaglige utfordringer. Vi satser også stort på BIM kompetanse, slik at alle fagene våre modellerer i 3D og vi har egne BIM-koordinatorer for utendørsfag.

Ønskede ferdigheter

  • Du har erfaring med vegprosjekter fra rådgivende ingeniør, entreprenør, offentlig forvaltning eller annen relevant virksomhet
  • Du har gode fagkunnskaper innen vegplanlegging
  • Du har god prosjekteringserfaring
  • Du har gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner
  • Du viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner

Sweco i Bergen

Sweco har et sterkt faglig miljø innenfor planfagene, og vi samarbeider godt på tvers av kontorstedene. I Bergen har vi 7 arealplanleggere, 2 kulturminnerådgiver, 8 vegplanleggere, 6 landskapsarkitekter og 7 VA-planleggere. Totalt i Sweco har vi om lag 240 personer som jobber med disse fagene. I tillegg så jobber vi naturligvis med andre tilgrensende fag som konstruksjon, elektro, brann og sikkerhet, miljø- og geofag.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktperson:

Arne Nilssen

Gruppeleder samferdsel

+47 97040920

arne.nilssen@sweco.no

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: