Leder Elektroprosjekter, Oslo

Infratek er et ledende nordisk konsern innen bygging, drifting og vedlikehold av kritisk infrastruktur. Millioner av mennesker i Norden er avhengige av den jobben vi gjør hver dag. Vi leverer et bredt spekter av tjenester innen strømforsyning, jernbanesystemer, fibernett og belysning. Infratek har 1350 ansatte i Norge, Sverige og Finland, og omsetning i 2014 på NOK 2,77 milliarder. Felles for de ansatte i Infratek er at vi alle bidrar enten direkte eller indirekte til at den kritiske infrastrukturen i samfunnet fungerer.

Les mer på www.infratek.no.

FirmaInfratek
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Infratek er i vekst og har nå behov for å rekruttere nye prosjektledere til avdelingen for elektroarbeider. Vi har opparbeidet en sterk posisjon i markedet, og ditt viktigste ansvar vil være å opprettholde kvalitet i leveranser, gjennom utstrakt kundekontakt og operativ ledelse av prosjektene. Til å hjelpe deg har vi gode rutiner og verktøy, og et miljø preget av sikkerhet på arbeidsplassen.

Som prosjektleder vil du ha ansvar for A til Å i elektroprosjekter. Du vil lede, motivere og utvikle dine prosjektmedarbeidere, og sikre tidsplaner og økonomi med stor grad av frihet. Gjennom vår ambisjon om å drive vår del av den teknologiske utviklingen av samfunnet, har vi opparbeidet internasjonale partnerskap som muliggjør et smartere og mer miljøvennlig Norge. Som en del av dette vil du bidra til å løfte infrastrukturprosjekter til noe langt mer avansert enn det vi er vant med, både med hensyn til automatisering og energieffektivitet, men også de andre mulighetene som følger av tilnærmingen rundt Smart City løsninger.

Det er helt nødvendig at du kan dokumentere erfaring med ledelse av prosjekter. Fordi vi henter inspirasjon og teknologi fra hele verden må du også kunne kommunisere godt på både norsk og engelsk. Vi vil gjerne komme i dialog med deg hvis du i tillegg har en av de følgende: utdanning innen elektro eller automasjon som ingeniør eller teknisk fagskole, PMP-, Prince2- eller tilsvarende sertifisering.

Infratek tilbyr en sentral stilling med høyt tempo i en avdeling hvor du er i front av ny teknologi og innovative løsninger. Du blir en del av et arbeidsmiljø med fokus på trivsel og sikkerhet, hvor du vil påvirke fremtidig utvikling av både avdeling, selskap og fagområdet. Du får gode muligheter for personlig og karrieremessig utvikling, både nasjonalt og internasjonalt, i et stabilt selskap med gode strukturer og rutiner. Vi har en finansielt sterk eier som ønsker at Infratek skal vokse, og vi ønsker at du skal være med oss på denne reisen.

Mercuri Urval imøteser henvendelser i full fortrolighet som kan lede til en uformell samtale om stillingen. Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av Mercuri Urval ved André Tangen, telefon 975 59 094 eller Sigurd Beidel, telefon 975 59 020. Søk på stillingen snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: