Geoteknikere

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedOslo, Tønsberg, Bergen eller Trondheim
Søknadsfristsnarest

Rambøll er en internasjonal samfunnsrådgiver med 12 300 medarbeidere i 35 land. Kontinuerlig videreutvikling av våre medarbeidere, lokal forankring og global kompetanse gjør oss i stand til å tilby våre kunder morgendagens prosjektkompetanse. I Norge er vi omtrent 1 450 ansatte fordelt på 20 kontorer som skaper bærekraftige løsninger.

Rambølls divisjon Geo og miljø omfatter 4 avdelinger som jobber med geoteknikk, ingeniørgeologi og grunnundersøkelser, inkludert et eget geoteknisk laboratorium. Vi er i dag ca 60 medarbeidere fordelt på kontorer i Trondheim, Oslo, Tønsberg, Kristiansand, Finnsnes og Longyearbyen. Oppdragene våre er landsdekkende og grenser fra små eneboligprosjekter til store anlegg og konstruksjoner.

Vi har stor oppdragsmengde og søker derfor flere dyktige og engasjerte geoteknikere. Hos oss blir du en del av et flerfaglig miljø av ingeniører, arkitekter og planleggere og du vil bli engasjert i mange interessante og krevende prosjekter.

Du og din kompetanse

  • Du er sivilingeniør/ingeniør geoteknikk
  • Du har god teknisk innsikt og erfaring innen geoteknikk
  • Erfaring fra tradisjonell prosjektering er et fortrinn men ikke et krav
  • Som person er du proaktiv, fremoverlent og liker å ta ansvar. Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne (Norsk) og du liker å jobbe både selvstendig og i team.

Vi tilbyr

  • God mulighet for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy og eksterne og interne kurs
  • Moderne prosjekterings-, beregnings- og konstruksjonsverktøy
  • Deltakelse i spennende tverrfaglige prosjekter
  • Et spennende og kreativt kompetansemiljø
  • Hyggelige og sosiale kollegaer
  • Konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger

Interessert?

Vil du vite mer om stillingene, kan du kontakte Trine Flobak på telefon 91154765 for stillingene i Oslo og Tønsberg og Inger Johanne Søreide på telefon 90147916 for Trondheim og Bergen.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Arbeidssted Oslo, Tønsberg, Trondheim og Bergen.

Søk stilling