Etter mange år i Saint-Gobain Weber søker Espen Sandsdalennå nye utfordringer i Norsk Glassgjenvinning AS.

Sandsdalen til Norsk Glassgjenvinning

Espen Sandsdalen (58) går fra 1. juni inn i stillingen som produksjons- og logistikksjef i Norsk Glassgjenvinning AS.

Sandsdalen kommer fra stillingen som produksjonsdirektør i Saint-Gobain Weber, hvor han har hatt ansvar for alle de norske Leca- og Premix-fabrikkene i Saint-Gobain. Sandsdalen er utdannet sivilingeniør og etter 13 år i Saint-Gobain Weber Norge og fire år i Leca Portugal er han nå klar for nye utfordringer, skriver Norsk Glassgjenvinning i en pressemelding.

– Vi er veldig fornøyd med å få med Espen Sandsdalen på laget sier administrerende direktør i Norsk Glassgjenvinning AS, Kjell Håkon Helgesen.

– Tunge investeringer i moderne produksjonsteknologi på fabrikkene våre og stor økning i etterspørselen etter Glasopor har gjort de siste årene både spennende og utfordrende for selskapet. Det oppleves som en stor styrke å tilsette en person med så bred og relevant erfaring som Sandsdalen til å være med å styre skuta videre, fortsetter Helgesen.

– Etter mange år i Saint-Gobain Weber ser jeg frem til nye utfordringer. Det er tydelig at Norsk Glassgjenvinning har truffet markedet godt med produktet Glasopor. De har også et topp moderne sorteringsanlegg for glass- og metallemballasje som det skal bli spennende å være med å utvikle videre. At selskapet er en miljøbedrift som bidrar til bedre utnyttelse av ressursene gjør stillingen ekstra motiverende, sier Espen Sandsdalen.