Byplanlegger/prosjektleder

Asplan Viak er eiet av en stiftelse og du vil derfor erfare at vi har et litt annet verdigrunnlag enn mange av våre konkurrenter. Vi vil at hver enkelt medarbeider skal være seg bevisst at alle våre handlinger setter avtrykk; i nærmiljøet og samfunnet som helhet. I våre løsninger, vårt miljøengasjement, vår tverrfaglighet, våre prosjekter. Vår kultur bygges innenfra og reflekteres utad.
Som et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirma er vi en viktig arena for samfunnsutviklingen. Vi former samfunnet og ser mennesket – blir du med?

FirmaAsplan Viak
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist03.06.2015

Vi ønsker å videreutvikle vårt tverrfaglige miljø innenfor strategisk analyse, urbanisme og formelle planprosesser. Vårt planmiljø i Trondheim har 15 medarbeidere og vi ønsker å knytte til oss flere.

Vi søker nå etter deg som er samfunnsengasjert og har god kjennskap til Trondheim og Trondheimsregionen. Du har betydelig erfaring innenfor byutvikling, byforming og planlegging, fra overordnet strategisk nivå til detaljert fysisk plan.

Du er/har

  • Analytiske evner og faglig dyktighet
  • God på formidling og kommunikasjon
  • Selvstendig, engasjert og initiativrik
  • Relevant faglig bakgrunn, erfaring og godt nettverk

Asplan Viaks kontor i Trondheim er et tverrfaglig planleggings- og prosjekteringsmiljø med mer enn 100 engasjerte medarbeidere. Plan og Analyse-divisjonen dekker hele spekteret innenfor planlegging; evalueringer, analyser, konsekvensutredninger, kommuneplaner, by- og stedsutvikling, arealplaner, trafikk og transportplanlegging, geoinformasjon og visualisering.

Hos oss får du

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag
  • Konkurransedyktig lønn
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid, fem uker ferie i tillegg til fri i arbeidsdagene i påskeuken og fri hele romjulen.
  • Studieturer, fagsamlinger og ulike sosiale arrangementer

Asplan Viak er et av landets største ingeniør- og arkitektfirmaer med ca. 850 ansatte fordelt på 28 kontorer i Norge. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

Søknad med CV og vedlegg sendes via knappen Send søknad på denne siden

Kontaktpersoner: Gruppeleder Kari Skogstad Norddal
mob: +47 41 57 52 87

Vis flere stillinger: