Arealplanlegger/Landskapsarkitekt

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.

FirmaRambøll Norge
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist06.06.2015

Rambølls Lillehammerkontor har 40 ansatte innen fagområdene areal og samferdsel, landskapsarkitektur, bygg, elektro og VVS. Vi jobber med små og store spennende tverrfaglige prosjekter lokalt og nasjonalt. Vi har et godt arbeidsmiljø og holder til i hyggelige kontorlokaler i Lillehammer sentrum. Landskapsseksjonen utgjør en faggruppe på 11 medarbeidere med god erfaring innen arealplanlegging og detaljprosjektering. Vil du være med i denne gruppen? Du vil samtidig inngå i det brede tverrfaglige miljøet på Lillehammerkontoret og i resten av Rambøll, med mulighet for å delta i spennende prosjekter også i andre regioner av landet. Dette gir fleksibilitet i tilgang på oppdrag og kapasitet og ikke minst et sterkt fagmiljø.

Prosjektene våre spenner fra analyse, utredning og planlegging etter plan og bygningsloven innenfor samferdselsanlegg og by- og tettstedsutforming. I tillegg arbeider vi flerfaglig med idrettsanlegg, boligområder, hytteområder, skoler og næringsbygg.

Vi søker en medarbeider som:

  • Har interesse for overordnet planlegging
  • Har relevant utdannelse og minst 5 års praksis enten fra privat eller fra offentlig virksomhet
  • Ønsker å være med og videreutvikle fagmiljøet på Lillehammer
  • Har gode samarbeidsevner, er initiativrik og strukturert
  • Ønsker å ta ansvar for gjennomføring av store og små oppdrag, og ha kontakt med kundene
  • Har gode norskkunnskaper

Ønsket utdannelse:

  • Arealplanlegger
  • Landskapsarkitekt

Søk stilling

Kontaktperson

Seksjonsleder Ingfrid Lyngstad +47 95282264


Vis flere stillinger: