Den nye ledergruppa; fra venstre: Atle Fredrik Bjørnstad, Marika Maczkó og Kjetil Lønnebakke Tennebø.

Lederskifte i PV arkitekter

Marika Maczkó overtar etter Morten Pettersen som daglig leder i PV arkitekter as.

- Lederskiftet er et ledd i en fremtidsrettet satsing, hvor målsettingen er å sikre PV arkitekter as for drift i nye 20 år, heter det i en melding fra selskapet.

Maczkó har med seg Atle Fredrik Bjørnstad som faglig leder og Kjetil Lønnebakke Tennebø som økonomiansvarlig. Alle tre er sivilarkitekter med lang erfaring innenfor faget og mange års fartstid i PV arkitekter as. Morten Pettersen har ledet kontoret siden etableringen i 1993 og blir med videre for å bistå den nye ledelsen. Ingar Vedeld fortsetter som kreativ leder.

Parallelt med at den nye ledelsen blir etablert endres også eiersituasjonen i selskapet. Den nye ledergruppen vil gå inn som hovedaksjonærer. Samtidig er det fortsatt en målsetting at alle de ti ansatte skal sitte med eierandeler.

- Det formelle lederskiftet skjedde 01. mai 2015 og markerer starten på en videreutvikling og ytterligere profesjonalisering av kontoret med fokus på å skape gode rom å leve i, både gjennom overordnet planarbeid, ideutvikling og arkitekturprosjektering, skriver de.