Bak fra venstre; Alf Olav Bjørtuft, prosjektleder Gunnar M Backe, Thor Sverre Halvorsen, prosjektutvikler Con-Form, Arne Landmark, administrerende direktør Gunnar M Backe og Trond Hegrenæs, regionsjef Con-Form.

Con-Form inngikk kontrakt med Ing. Gunnar M Backe

Con-Form har inngått kontrakt med Ing. Gunnar M Backe på råbygget til sykehjemmet som skal bygges i Henrik Sørensensvei på Ellingsrud.

Avtalen er en totalunderentreprise og omfatter komplett råbygg inkl. all byggeteknisk prosjektering, fundamentering, kraner og montasje av våtrom.

I tillegg til fundamentering omfatter råbygget totalt rundt 16.000 kvm dekker fordelt på til sammen seks etasjer, hvorav en etasje er under bakken.

Ing. Gunnar M Backe er i gang med prosjektet, mens Con-Form for sin del skal i gang i juni.

- Con-Form har over en lengre tid hatt et tett og godt samarbeid med Ing. Gunnar M Backe. Hensikten med det uttrykte samarbeidet er å utnytte forutsigbarhet og hverandres spisskompetanse slik at de sammen er mer konkurransedyktige enn hver for seg. Her har vi fått dette til å fungere godt, sier regionsjef Trond Hegrenæs i Con-Form.

Prosessen frem mot denne kontrakten har vært omfattende og har vart i 1,5 år.

- Det grundige arbeidet som er lagt ned i tilbudsfasen regner vi med å få og effekt av i gjennomføringsfasen. Dette er et stort og viktig prosjekt for Con-Form, med en viktig samarbeidspartner. Her har vi fått være en kunderådgiver og partner i tidligfase, sier Hegrenæs.