Gusterud Bygg fra Eidsvoll ble Årets forhandler i VestlandsHus-kjeden. Markedssjef Jim Hansen (fra venstre), Christoffer Gusterud i Gusterud Bygg, daglig leder Dagfinn Helsem og markedskoordinator Bjørg Brunstad. Foto: VestlandsHus

VestlandsHus kåret årets forhandler

Gusterud Bygg i Eidsvoll ble kåret til årets forhandler da VestlandsHus hadde sitt landsmøte i Voss denne helgen.

Det skriver VestlandsHus i en pressemelding tirsdag.

Byggefirmaet Gusterud Bygg fra Eidsvoll fikk utmerkelsen årets forhandler i VestlandsHus for å ha markert seg spesielt god i sitt nærområde, og ha omtrent doblet antall solgte boliger siste år, skriver boligbyggerkjeden i meldingen.

– Gusterud Bygg har vist oss alle hvordan vi i hverdagen skal oppnå å bli en godt likt boligbygger. De har satt i gang kreative markedstiltak som tegnekonkurranse i barnehagene og boligmesse i Eidsvoll som har engasjert tusener av mennesker. Gusterud Bygg og kjedens målsetting harmonerer godt, som det å være tro mot kvalitet og holde det man lover, uttaler daglig leder Dagfinn Helsem i VestlandsHus i en kommentar til prisen.

Gusterud Bygg selger eneboliger og flermannsboliger. I tillegg setter firmaet opp boliger i de omkringliggende kommunene til Eidsvoll. Gusterud Bygg ble stiftet i mars 2008, og drives av Christoffer Gusterud, heter det i pressemeldingen.

– Det er stas å få prisen, men hovedmålsettingen vår er å jobbe hver dag slik at vi får til flest mulig fornøyde kunder her i vårt område. Målsettingen er å sette våre fotavtrykk med trygghet og kvalitet. Vi er en bedrift som skal være der når kundene trenger oss. Og for å få det til er vi svært heldige som har mange lojale og dyktige medarbeidere, sier daglig leder Christoffer Gusterud.