MGF-direktør Anita Helene Hall er veldig fornøyd med avviklingen av årets messe.

I mål på Hellerudsletta

MGF-direktør Anita Helene Hall kan se tilbake på fem suksessfulle dager på Vei og Anlegg

–Jeg er kjempefornøyd med messen sett under ett. Det har vært flere hakk oppgraderinger siden messen i 2012, både for utstillerne og for oss som arrangør, sier Hall til Byggeindustien søndag.

Hun mener at noe av grunnen til suksessen er at utearealene har øket fra 50 til 100 kvadratmeter per stand.

– Noen steder har det vært litt for smale gater, men standene har vært mye proffere enn ved forrige messe, sier Hall.

–Besøkende som forventet

Antall besøkende har vært som forventet, ifølge MGF-direktøren.

–Får vi et par tusen mennesker innom messen i dag, kommer vi til å passere 2012-tallet. Spesielt fredag og lørdag var det godt med mennesker her, og veldig mye salg på standene. Alle jeg har snakket med er godt fornøyde, smiler Hall.

Samtidig ser hun forbedringspotensial for Vei og Anlegg om tre år.

– Skal bedre inngangspartiene

– Vi jobber for å forbedre messen kontinuerlig, og spesielt inngangspartiene hvor de besøkende registreres, skal oppgraderes til neste messe. Det har vært litt stress i forbindelse med registreringen, men de som har jobbet der har vært veldig flinke, skryter Hall.

– Bra parkering

Hun synes for øvrig at parkeringsområdene har fungert bra, men påpeker at tilførselsveiene til Hellerudsletta burde vært bedre.

–Om tre år vet jeg at det vil være en ny rundkjøring vest for dagens innkjørsel, noe som vil forandre trafikksituasjonen. Vi får håpe at det vil bli mindre kaos i trafikken på Hellerudsletta i 2018, sier Hall.