Jan Viggo Fikke, leder bedritftsteamet i Auksjonen.no (t.v) og Espen Alvestad i MEF Region Øst (t.h) signerte auksjonssalgsavtalen under Vei og Anlegg. Salgsleder Knut Petter Gisholt i Auksjonen.no, bivånet det hele.

MEF skrev under auksjonsavtale

MEF Region Øst har skrevet under en avtale med Auksjonen.no.

Avtalen ble offisielt signert på Vei og Anlegg fredag.

– Auksjonen.no er nå vår eksklusive avtalepartner på auksjonssalg av maskiner og utstyr på nett, opplyser Espen Alvestad, distriktssjef MEF Region Øst, som dekker området Oslo, Akershus og Østfold.

Auksjonen.no har auksjonserfaring tilbake til 1987 og i 2010 ble nettsiden auksjonen.no lansert. Selskapet, som har sitt hovedsete på Sem utenfor Tønsberg, gjennomførte over 9000 auksjoner og mottok over 200.000 bud i 2014. Bygg- og anleggsmaskiner er et av auksjonsnettstedets hovedsatsingsområder.

– Auksjonssalg på nett er helt klart et økende segment og vi er den ledende aktøren på dette i Norge. Nå blir det spennende å se hva vi kan få ut av samarbeidet med MEF Region Øst, sier Jan Viggo Fikke, leder bedriftsteamet i Auksjonen.no.

– Vi ser at dette med auksjoner er noe som kommer mer og mer i bransjen vår. Derfor er vi veldig glade for at vi har inngått samarbeid med et selskap som Auksjonen.no som vi har veldig tro på, sier Espen Alvestad.