Kundesjef

MT Højgaard-konsernet er blant de førende aktører i bygge- og anleggsindustrien i Nord-Europa. Oppgavene omfatter prosjektering, oppføring og renovering av anlegg, broer, boliger, næringsbygninger og fundamenter til offshore-vindmøller. Konsernet utfører oppgaver overalt i Danmark og Oslo-området og har dessuten fokuserende aktiviteter i andre land. MT Højgaard omsetter for 7 mia. DKK om året og har ca. 4.000 medarbeidere. Les mer om MT Højgaard på www.mth.com, LinkedIn, Twitter og Facebook.

FirmaMT Højgaard
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Har du kompetanse innenfor profesjonell B2B-styring og god kjennskap til bygg og byggeprosesser?

MT Højgaard i Norge er på en reise hvor vi lønnsomt skal vokse de neste årene. Vi vil være blant de ledende entreprenører i vårt marked. Til vårt kontor i Oslo søker vi derfor en erfaren kundesjef som ønsker både faglige og personlige utfordringer, og som vil være med å videreutvikle vår virksomhet.

Du får en synlig posisjon hvor kundesegmentering, pipelinestyring, salg og key account management (KAM) er nøkkelord.

Du skal være eksperten som samler all kunnskap om kundene og salgsmulighetene, og utarbeide account– og markedsplaner. Du får KAM-ansvaret for de store kundene og blir ansvarlig for pipeline, salg og kundetilfredshet.

Du kommer til å arbeide tett sammen med den øvrige organisasjonen, og ikke minst ha et nært og konstruktivt samarbeid om kunder og salgsmuligheter med den lokale produksjonsledelse. I tillegg til dine kollegaer i Oslo vil du få et tett samarbeid med vår salgsorganisasjon i Danmark.

Siden 2011 har vi bygget opp vår norske virksomhet som opererer som totalentreprenør i det norske markedet med fokus på Stor-Oslo regionen innen bolig-, nærings-, institusjons- og skolebygg.

Vi har stort fokus på utvikling og økt bruk av BIM og VDC i hele vår organisasjon. BIM /VDC er en vesentlig del av virksomhetens DNA. Det er det største strategiske området i konsernet, med visjonen «om å bygge prosjektene virtuelt før vi gjør det i praksis». Som kundesjef kommer du til å spille en avgjørende rolle i å videreformidle dette til våre kunder.

I avdelingen er vi i dag 28 medarbeidere fra både Norge og Danmark. Du vil bli tilknyttet vårt nye kontor på Skøyen med 1 minutts gange fra offentlig kommunikasjon.

Du vil rapportere til Administrerende Direktør for MTH Norge.

Oppgaver og ansvarsområder

I samarbeid med ledelsen i Oslo får du ansvaret for markedsføring og salg av MT Højgaards mange muligheter for å imøtekomme kundenes behov.

Dine primære arbeidsoppgaver blir:

  • oppsøkende salg direkte til/med byggherre, fra lead til closing, i samarbeid med administrerende direktør
  • indirekte salg via byggherrerådgiver
  • å tilrettelegge markedsføringsaktiviteter lokalt i samarbeid med vår sentrale markedsføringsavdeling og administrerende direktør
  • key account management på relevante kunder i ditt område, og sikre oppfølging overfor kunder sammen med administrerende direktør. Sikre at kunden er i fokus, at vi kjenner sluttkundenes behov, og at disse ivaretas både i forhandlede saker og i anbudssaker fra anbud til leveranse
  • å sikre høy kvalitet i våre tilbud/anbud til kunder i samarbeid med tilbudsleder og den relevante daglige leder
  • å sikre stor kunnskap om det lokale marked via nettverk og den lokale divisjonsledelse
  • å markedsføre nye løsninger i samarbeid med de daglige ledere
  • å sikre høy kundetilfredshet

Om deg

Det er viktig at du har kompetanse innenfor profesjonell B2B-styring, og at du har god kjennskap til bygg og byggeprosesser. Du har sikkert allerede et stort nettverk innenfor rådgivningsbransjen.

Vi forutsetter at du har en byggeteknisk bakgrunn som ingeniør, arkitekt eller tilsvarende, eller en kommersiell bakgrunn. Du kan dokumentere at du er god til å bygge opp sterke relasjoner, god til å forhandle, og evner å koordinere sammensetningen av det interne teamet rundt kunden i større saker.

Du har stor gjennomslagskraft og er i stand til å navigere og trekke på kompetansene som finnes i en stor organisasjon. Det vil være en fordel at du har kjennskap til og forstår Solution Selling.

Dessuten legger vi vekt på at du som person:

  • er arbeidsom, oppsøkende og initiativrik
  • er god til å lytte til kundenes behov og sette disse i fokus
  • er utadvendt og har gode kommunikasjons- og forhandlingsevner
  • er resultatorientert og ser frem mot nye utfordringer
  • kan se tingene fra kundens synsvinkel og skape respekt internt
  • er god til å bygge nettverk og kan selge både MT Højgaard og deg selv
  • kan bevare overblikket også i stressede situasjoner
  • har godt humør, er empatisk, robust og i stand til å inngå i team

Vi tilbyr

  • En selvstendig og ansvarsfull jobb blant gode kollegaer
  • Gode muligheter for personlig utvikling
  • Muligheter for spennende opplevelser i et internasjonalt miljø
  • Lønns- og ansettelsesvilkår som matcher dine kvalifikasjoner
  • Som en del av MT Højgaard får du naturligvis adgang til en mengde kunnskap, erfaring og ikke minst støtte.

Søknad

Vil du vite mer, kan du ta kontakt med operasjonell direktør Søren Spliid på telefon +47 415 330 70 eller administrerende direktør Ulrik Therkilsen på telefon +47 415 330 58.

Vi ser frem til å motta din søknad og CV, som vi ber deg sende til hr-norge@mth.com.

Vis flere stillinger: