Ingeniør/BSc.: Ledig nå - og flytter gjerne?

Rett Bemanning er et av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

FirmaRett Bemanning
FylkeHele landet
Søknadsfristsnarest

Vi ansetter ingeniører hos våre kunder over hele landet. Vi har i mange år rekruttert til en rekke bransjer og stillingstyper – og søker nå ingeniører med ulike spesial-erfaringer såvel som nyutdannede. Gjelder både tidligere annonserte stillinger – og stillinger som ikke har vært annonsert.

Vi søker i denne omgang kun ingeniører som
- Er flyttevillig i Norge («flytter dit jeg tilbys attraktiv stilling»)
- Behersker norsk ( el. skandinavisk) flytende - skriftlig og muntlig


Vårt fokus er rekruttering til faste stillinger, men vi har også prosjekt-ansettelser med mulig ukependling for avtalte uker/måneder. Vi baserer oss alltid på en dypere gjennomgang av kundens behov samt en inngående gjennomgang av din basis og prioriteringer. Vårt mål er alltid å oppnå en rekruttering av høy kvalitet.

Send din CV til fd@rettbemanning.no – inkl. kort beskrivelse av tidligere ansvarsområder og arbeidsoppgaver – samt dine prioriterte ønsker for en ny stilling. Vi kontakter deg ASAP for mer detaljert forståelse av dine interesser/muligheter. Du kan med rett basis være i en ny stilling om kort tid!

Ring oss gjerne v/Senior HR-rådgiver Frank Dalene tel. 911 94389.

Vis flere stillinger: