Team Bane og NRC vokser ytterligere.

Svensk jernbaneselskap inn i NRC Group

Svensk Järnvägsteknik går inn i NRC Group ASA, det sammenslåtte selskapet som består av Blom og Team Bane.

- Vi har herved gleden av å informere om at Svensk Järnvägsteknik nå blir en del av NRC gruppen. Som de fleste vet gjorde Team Bane avtalen med SJT allerede i 2014, nå er avtalen i ferd med å bli virkelighet og SJT – Team Bane samles endelig under en paraply, skriver NRC I en pressemelding.

Team Bane og Blom utgjør fra 1. juni NRC Group ASA. NRC Group ASA blir en børsnotert, skandinavisk markedsleder innen banerelatert infrastrukturutvikling.

- Det økende behovet for miljøvennlig transport av passasjerer og gods skaper stor og voksende etterspørsel etter teknisk innovasjon og entreprenørtjenester knyttet til utbygging og vedlikehold av jernbane, T-bane og trikk. Disse trendene er selve fundamentet for Team Banes og SJT sin suksess og en stadig viktigere verdidriver for Blom, melder selskapet.

- Alle de tre selskapene er involvert i baneprosjekter og henvender seg i stor grad til de samme kundene. Sammenslåingen gir muligheter for mersalg og samarbeid om kunnskap og teknologi. Produktene og tjenestene vil imidlertid normalt bli solgt og levert uavhengig av hverandre, legger de til.