<p>Markedsansvarlig Jannike Vestrum Hansen ønsker å vise frem hele Nasta under årets Vei og Anlegg messe.<br></p>

Nasta spenner bredt

På Nastas Vei og Anlegg stand kan du få med deg alt fra barneboklansering til messas største gravemaskin.

– Målet vårt med årets messe er egentlig å ta med hele Nasta-organisasjonen og vise alle sidene av virksomheten. I tillegg har vi denne gangen ekstra fokus på sjåførene som er veldig viktige for oss og som vi mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet, sier Jannike Vestrum Hansen, markedsansvarlig i Nasta.

Hun forteller at Nasta kan glede sjåførene med et dobbelt så stort demofelt som i 2012. Proffe sjåfører og andre har også mulighet til å teste en egen Hitachi-simulator på Nasta-standen.

– Vi lanserer nå også vår egen førerklubb, som kun er for Hitachi og Bell sjåfører. Det blir et lukket forum hvor sjåførene kan lage sitt eget miljø og hvor man blant annet kan få tekniske råd av våre eksperter, forteller Hansen.

Den neste generasjonen sjåfører blir også ivaretatt på Nasta-standen. Som Byggeindustrien tidligere har omtalt blir minigraveren Hitachoo nå en karakter i Øyvind «Vinni» Sauvik og brødrene Pekka og Ole Martin Lundefaret sin neste barnebok om Johnny Virker. I forbindelse med Vei og Anlegg lanseres det en egen bok om Hitachoo som Vinni er på plass for å signere.

– Vår spesialproduksjonsavdeling får som vanlig mye oppmerksomhet og i år kan de blant annet vise frem Hitachoo som er en ombygget minigraver med mange spennende finesser, forteller Hansen.

Nastas stand spenner også bredt når det kommer til maskiner og utstyr. Selskapet viser alt ifra ekstrautstyr og Hitachis splitter nye vibroplater til et stort spekter av gravemaskiner, dumpere og hjullastere.

– Vi viser i alt 26 maskiner fra 2,5 til 90 tonn, opplyser Hansen.

90-tonnsgraveren ZX 870 er Vei og Anleggs største gravemaskin. Den står utstilt sammen Hitachi-trucken EH1100.

– Vi er også veldig fornøyd med at vi har fått den helt nye Bell-dumperen B50E og Hitachis største hjullaster-modell ZW550 direkte fra Intermat i Paris, avslutter Hansen.