Vei og Anlegg 2015 offisielt åpnet

Det var ordfører Ole Jacob Flæten i Skedsmo kommune som fikk æren av å åpne Vei og Anlegg 2015 på Hellerudsletta.

Arne Sollerud

- Dette er en viktig og flott utstilling. Det er ikke tvil rykker litt foten når jeg ser så mange flotte maskiner og utstillinger. Alle, i hvert fall alle gutter, har stort sett gjennom hele livet hatt et litt spesielt forhold til store gravemaskiner og anleggsutstyr, uttalte Flæten under åpningen.

Han understreket viktigheten av messesenteret i kommunen, som er i sterk vekst, og at et tett samarbeid med hele byggenæringen er viktig for ham og vekstkommunen han representerer.

Det var også en strålende fornøyd messegeneral Anita Helene Hall som kunne ønske velkommen til Nordens største anleggsmaskinmesse. Det er på plass hele 229 utstillere, og arrangøren kunne gjerne solgt ut flere standplasser om det hadde vært mer tilgjengelig areal – ventelistene er lange.

- Det er også meget god oppslutning om utstillingen innendørs – også her er det fullt, sier Hall.

Hun ser nå frem til at publikum skal strømme på til messeområdene.

- Det skal være en givende følelse av å gå rundt på området – det er mange flotte utstillinger og imponerende å se hva de har fått til. Det vil bli fem travle dager, sier hun.

Målet er at 25.000 personer skal innom dørene innen messen stenger søndag ettermiddag.

Adm. dir. Arne Sollerud i Pon Equipment understreket også viktighet av å møtes ansikt til ansikt når han ønsket velkommen på vegne av utstillerne.

- I den digitale tidsalder vi nå er inne i er det veldig bra å kunne oppleve fem dager med analog kontakt med markedet og kundene. Det er viktig å møtes og kunne snakke sammen, sier Sollerud.


Messesjef Anita Helene Hall og Skedsmoordfører Ole Jacob Flæten under åpningsseremonien.