Norges beste eiendommer søker Norges beste direktør

FirmaSelvaag Eiendom
FylkeOslo
Søknadsfrist15.05.2015

Vi søker ny administrerende direktør til Selvaag Eiendom. Selskapet eier noen av Norges mest attraktive næringslokaler og utleieboliger, samt eiendommer i utlandet og andeler i utviklingsprosjekter.

Eiendomsporteføljen består av over 85 000 m 2 næringslokaler, 1 500 parkeringsplasser og 250 utleieboliger i Norge. Selvaag Eiendom eier blant annet BAHR-bygget og alle butikk- og serveringslokaler på Tjuvholmen. Selskapet har også en rekke hel- og deleide tomter og utviklingsprosjekter i Norge og eiendommer i USA. Verdijustert balanse er omkring 6,5 milliarder kroner.

Selvaag Eiendom er et heleid datterselskap av Selvaag Gruppen, som igjen eies av familien Selvaag. Selskapet har 43 ansatte, og holder til i nye lokaler i Silurveien 2 på Ullern. Dagens leder går etter eget ønske over i en annen stilling i selskapet, og vi søker hans etterfølger.

Vi søker en offensiv og erfaren leder som vil utvikle Selvaag Eiendom videre som et førsteklasses eiendomsutviklingsselskap med attraktive eiendommer, solid verdiskapning og en engasjert organisasjon. Vi har høye vekstambisjoner, og sentrale oppgaver vil være langsiktig og strategisk utvikling av eiendomsporteføljen og organisasjonen.

Vår nye direktør må ha solid kunnskap om utvikling og forvaltning av eiendommer, bredt kontaktnett og gode relasjoner i bransjen. Du må være en inspirerende leder med ambisjoner og kommersiell teft.

Vi tilbyr spennende utfordringer, et sterkt fagmiljø, hyggelige kolleger, moderne kontorer og gode betingelser.

For nærmere informasjon, vennligst kontakt Dag Holmen-Jensen eller Lene Hoem i ISCO Group, tlf. 22 06 87 00.

Søknad og CV registreres på www.iscogroup.no innen 15. mai 2015.

Vis flere stillinger: