- Dette blir en fantastisk oppvisning i hva den norske maskin- og anleggsbransjen bruker av maskiner og utstyr, sier direktør Anita Helene Hall i Maskingrossisternes Forening - MGF.

Vei og Anlegg 2015 presenterer maskiner for en milliard kroner

Nordens største anleggsmaskinmesse, Vei og Anlegg 2015, åpner 6. mai på Hellerudsletta i Skedsmo.

Frem til 10. mai ventes over 25.000 besøkende fra hele Norge. 226 utstillere fra inn- og utland fyller opp imponerende 66.000 m2 utearealer og vel 5.000 m2 innendørs med nye anleggsmaskiner og utstyr for rundt en milliard kroner.
- Dette blir en fantastisk oppvisning i hva den norske maskin- og anleggsbransjen bruker av maskiner og utstyr, sier direktør Anita Helene Hall i Maskingrossisternes Forening – MGF som står bak den tradisjonsrike anleggsmaskinmessen som arrangeres hvert tredje år.

– Vi har aldri hatt så stor interesse fra utstillere om å delta som i år. Jeg overdriver ikke om jeg sier at vi kunne solgt ut dobbelt så mange kvadratmeter utstillingsareal, sier MGF-direktøren som i tillegg til rene utstillinger også kan by på 15 demonstrasjonsfelt hvor utstillere gjennom hele messeperioden demonstrere anleggsmaskiner.

Byggeindustrien/bygg.no er tungt til stede på messen, og flytter store deler av redaksjonen opp til vår stand på Hellerudsletta