Kategorisjef Løvenskiold Handel/MAXBO

Løvenskiold-Vækerø AS er et ekspansivt og fremtidsrettet konsern med røtter tilbake til 1649. Virksomheten omfatter Løvenskiold Handel som eier kjedene MAXBO, MAXBO Proff og MALIA, Løvenskiold Eiendom og Løvenskiold Skog. Kjedenes omsetning er på ca. NOK 5,5 mrd. og har ca. 2600 ansatte. Hovedadministrasjonen holder til i Oslo. Les mer på www.lovenskiold.no

FirmaLøvenskiold-Vækerø
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi søker ambisiøs og kommersielt anlagt kategorisjef, med erfaring fra tilsvarende stilling. retailerfaring er en fordel, men ikke en forutsetning.

Du vil få ansvar for å utvikle og sikre lønnsomhet i din kategori gjennom sortimentvalg, gode innkjøpsavtaler, kampanjer og riktig prissetting. Du jobber for å være oppdatert på trender og tendenser, og trives med å jobbe med kontinuerlige forbedringer. I Løvenskiold handel får du en bred kontaktflate både internt og eksternt. Som person er du etterrettelig, strukturert og dyktig til å kommunisere med mennesker på alle nivåer.

Den rette kandidaten har høyere, relevant utdannelse og dokumentert erfaring fra innkjøps- og kategoriarbeid. Videre har du gode forhandlingsevner- og forretningsforståelse.

Stillingen rapporterer til Kategoridirektør. Vi kan tilby en spennende stilling i et konsern med lange, stolte tradisjoner og kjente merkevarer!

For mer informasjon, se også www.incontro.no eller kontakt vår rekrutteringspartner Incontro AS ved Christine H. Winther-Larsen på tlf. 993 93 534 eller Anne Herlofson tlf. 971 11 195. Søknad sendes via våre hjemmesider snarest.

Vis flere stillinger: