Metier ser frem til å bli en del av RPS Group. Fra venstre administrerende direktør i OEC, Knut Hegge, Executive Director, RPS Group, Phil Williams, administrerende direktør i Metier Halvard Kilde, og administrerende direktør i Metier Holding, Jan Bakken.

Metier får nye eiere

Metier har sluttet seg til RPS Group.

RPS Group er et stort internasjonalt konsulentselskap med tilstedeværelse innen prosjektledelse og rådgivning innenfor blant annet energi-, infrastruktur- og miljøområdet. RPS Group er notert på London-børsen og er en del av både FTSE 250 og FTSE4Good indeksene. RPS Group er også eier av OEC i Norge.

- Vi er veldig fornøyde med å få nye solide eiere i ryggen, sier Halvard Kilde, administrerende direktør i Metier.

- Vi har opplevd en betydelig vekst de siste årene grunnet stor etterspørsel etter våre tjenester og produkter. RPS vil med sin erfaring, spisskompetanse og størrelse støtte oss i vår videre utvikling av selskapet. Ledelsen og ansatte i Metier fortsetter som før, med samme fokus, navn og lokasjoner, sier han.

- Vi ser fram til et spennende samarbeid med Metier videre, sier Knut Hegge, administrerende direktør i OEC.

- Sammen har vi som mål å være det ledende fagmiljøet innen prosjektledelse i Norge, uttaler Kilde og Hegge i fellesskap.

- Vi vil, som en del av RPS Group, kunne levere enda større nytte til våre kunder. Sammen vil vi nå få utvidet vårt spekter av tjenester, økt kapasitet og bredere fagkompetanse med både Metier og OEC sine totalt 300 ansatte. Dette gjør oss i stand til å påta oss større oppgaver for prosjektorienterte selskaper og for store komplekse prosjekter.

- Metiers geografiske rekkevidde vil også bli utvidet. I tillegg til kontorene i Norge, Sverige og Danmark, har RPS kontorer i Storbritannia, USA og Australia og Asia. Dette vil øke våre muligheter for å påta oss internasjonale oppgaver, og vi kan i større grad levere til våre internasjonale kunder, avslutter Kilde.