Senior prosjektleder utredning og analyse

OPAK bygger for fremtiden, og søker flere dyktige og engasjerte medarbeidere som vil være med på utviklingen.

OPAK er et familieeid selskap som rundet 50 år i 2014, og består i dag av rundt 125 ansatte . OPAK er en kunnskapsbedrift som yter tverrfaglig rådgivning med høy kompetanse til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene. Vår lange historie, størrelse og posisjon er et resultat av tillit fra våre oppdragsgivere, høyt kvalifiserte medarbeidere og et stabilt og langsiktig eierskap.

For å lese mer om OPAK, våre prosjekter og tjenesteområder, gå inn på www.opak.no.

FirmaOPAK
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

OPAK er i vekst, og vi søker etter en erfaren prosjektleder til avdeling for utredning og analyse.

Avdelingen har en spennende prosjektportefølje, som KVU for fremtidig regjeringskvartal, byomfattende skolebehovsplaner i Oslo kommune samt nytt Vitensenter, i tillegg til utredninger for OL2022, kvalitetssikring av idéfase for Oslo Universitetssykehus og alternativutredning for nytt Munch-museum. Vi har per i dag flere rammeavtaler innen utredning og analyse, blant annet med Helse Sør-Øst, Utdanningsetaten i Oslo kommune, Bergen kommune og Forsvarsbygg.

Som senior prosjektleder for utredning og analyse er arbeidsoppgavene varierte både i kompleksitet og innhold, og vil blant annet innebære:

  • Organisere, lede og utarbeide konseptvalgsutredninger (KVU) og andre utredninger i tidligfase
  • Gjennomføre og lede usikkerhetsanalyser, usikkerhetsstyring og prosjektrådgivning
  • Kvalitetssikring av investeringsprosjekter

Vi ser etter kandidater med relevant utdanning på masternivå med erfaring innen konseptvalgsutredninger, analyser, kvalitetssikring eller andre typer utredninger. Vi ønsker en erfaren medarbeider som kan påta seg prosjektlederansvar innen komplekse utredningsoppgaver. Kunnskap om Finansdepartementets og Oslo kommunes KVU-/KS-prosesser vil bli vektlagt.

Vi ønsker en analytisk, ansvarsbevisst og resultatorientert medarbeider, med gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper.

OPAK har gode betingelser, som f.eks. fem ukers ferie samt fri i påsken og romjulen.

Hvis dette høres interessant ut, kan kortfattet søknad og CV sendes til karine.lundby@opak.no . Ønsker du å vite mer om stillingen og OPAK, ta kontakt med avdelingsleder for utredning og analyse Glenn Bjørsrud på 936 80 970.

Vis flere stillinger: