Byggeledere E6 Jaktøyen - Sentervegen

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist14.05.2015

Gjør planer om til veger

Vi søker 3 byggeledere til prosjektet E6 Jaktøyen - Sentervegen

E6 fra Jaktøien til Sentervegen er det største delprosjektet i Miljøpakken. Det skal bygges ca 8 km ny 4-felts veg, lokalveger og gang- og sykkelveger. I prosjektet er det flere bruer og en betongtunnel for viltovergang. Det er kvikkleire i området, og det inngår mye stabiliseringstiltak. Byggestart blir høsten 2015 og det er beregnet 3 års byggetid.

Vi søker etter 1 hovedbyggeleder og 2 tekniske byggeledere. Byggelederen vil ha ansvaret for å lede byggekontrakten, mens de to tekniske byggelederne har fagansvar henholdsvis innenfor konstruksjoner og oppfølging av masseflytting. Vi ber om at du oppgir i søknaden hvilken av stillingene du søker på. Kontorsted for stillingene er Østre Rosten, Trondheim.

Arbeidsoppgaver

Byggelederen har ansvar for å styre gjennomføringen av byggingen, og vil arbeide i et team med tekniske byggeledere, kontrollingeniør og andre i prosjektorganisasjonen. Tekniske byggeledere har ansvar for å følge opp innenfor sitt fagområde, i tett samarbeid med hverandre og kontrollingeniører. De aktuelle fagområdene er massehåndtering og konstruksjon. Det kreves et utstrakt samarbeid med Trondheim kommune, Melhus kommune og grunneiere på strekningen. Byggeleder rapporterer til prosjektleder, mens tekniske byggeledere rapporterer til byggeleder.

Hovedoppgaver som omfattes av stillingene er:

  • lede byggeforberedelsene, utarbeide byggeplan og konkurransegrunnlag
  • lede utbyggingen
  • drive HMS-arbeid
  • utføre kvalitets- og kostnadskontroll
  • ha kontakt med og følge opp entreprenører og andre leverandører
  • ha kontakt med presse

Kvalifikasjoner

Det kreves minimum 3-årig relevant utdanning fra høyskole eller universitet. Det kreves også god erfaring fra bygging. For stillingen som hovedbyggeleder er det ønskelig med erfaring fra ledelse av store og kompliserte kontrakter. Oppgavene krever evne og vilje til å møte og løse store utfordringer. Det vil bli lagt stor vekt på samarbeids- og personlige egenskaper.

Vi kan tilby

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens Pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheter for etter- og videreutdanning.

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Søk stilling

Spørsmål om stillingen?

Almar Aronsen

Telefon

950 42 467

Vis flere stillinger: