Leder Innesalg Prosjekt

Swedoor/JELD-WEN er blant Europas ledende innen produksjon og markedsføring av dører, vinduer og andre byggrelaterte produkter. Konsernet har salgsenheter i mer enn 15 europeiske land, samt produksjonsenheter i 12 europeiske land, hvor mer enn 6.000 dedikerte medarbeidere arbeider for å realisere en vekststrategi, som blant annet innebærer å bli den best kjente merkevaren i bransjen

JELD-WEN Norge AS er en totalleverandør av kvalitetsdører til byggebransjen i Norge. Produktprogrammet omfatter innerdører, ytterdører, klassifiserte dører, passivhus-dører samt spesialdører. Produktene markedsføres under varemerket Swedoor JW. Det er i dag over 60 ansatte ved avdelingene i Oslo og Trondheim. Les mer på www.swedoor.no

FirmaSwedoor / Jeld-Wen Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

Profesjonell kundebehandling hos Norges markedsledende aktør

Swedoor JW er markedsleder innen dører i Norge. Gjennom målrettet og systematisk innsats har bedriften opparbeidet seg et omdømme som et selskap og en merkevare som kundene kan stole på – både med hensyn til produktene og tjenestene som tilbys. For å sikre oppnåelsen av strategiske mål og videre vekst, styrkes nå organisasjonen med flere nye medarbeidere. Til stillingen som leder for innesalg prosjekt, søker vi nå en forretningsorientert og dyktig leder med høy kundeorientering.

Ledelse, optimering av prosesser og kundefokus

Som leder for innesalg prosjekt får du en sentral posisjon i en profesjonell og faglig sterk salgs- og serviceorganisasjon. Du får ansvaret for å lede og utvikle en avdeling med mer enn 20 erfarne konsulenter som følger selskapets prosjektleveranser fra A-Å - fra beregning av tilbud og utarbeidelse av ordre, til ferdig leveranse fra fabrikk.

Vi søker en leder som har fokus på å coache og utvikle sine medarbeidere i forhold til et aktivt og målrettet salgs-/servicearbeid. Det vil være ditt ansvar å holde oversikt over mengden av innkomne forespørsler og fordeling av ansvar og oppgaver. Som leder forventes det av deg at du er tilgjengelig og understøtter konsulentene ved å håndtere den overordnede dialog med fabrikker og øvrig ledelse i JW Swedoor - samtidig som du har et fokus på å delegere ansvar. Det forventes også at du har et kontinuerlig fokus på å utvikle og optimere prosesser, systemer og struktur med henblikk på kvalitet og effektivitet.

Stillingen inngår i selskapets norske ledergruppe og du refererer direkte til markedssjef/daglig leder i Norge. Din daglige arbeidsplass vil være ved Swedoor JW’s kontor i Trondheim (Fossegrenda). Om lag halvparten av dine medarbeidere er lokalisert i Oslo, hvor du skal beregne 1-2 dager i Oslo annenhver uke.

Tillitsskapende og løsningsorientert leder

Rette kandidat har relevant ledererfaring, gjerne fra et innesalgsmiljø, samt gode motivasjons-, kommunikasjons- og lederegenskaper. Vi ser gjerne at du har din ledererfaring fra byggevarebutikk eller fra leverandørsiden i byggebransjen, men det viktigste er at du har erfaring med profesjonell kundebehandling, ledelse av dyktige fagfolk og erfaring med kompetanseutvikling og effektivisering av prosesser og struktur.

Som person kjennetegnes du av strukturert arbeidsform, kombinert med en naturlig forretningssans og evnen til å tenke nytt. Du er målrettet, initiativrik og går gjerne foran med lyst og mot til å utfordre dine omgivelser i din bestrebelse etter alltid å skape bedre løsninger. Du drives av å jobbe med mennesker, legge forholdene til rette, få ting til å fungere og i siste ende skape fornøyde kunder. Du oppleves som en utadvendt og nysgjerrig lagspiller med gode samarbeidsevner og som en inspirerende og utviklende leder.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en sentral og spennende stilling i et konsern, som med aktiviteter på fire kontinenter er verdens største innen sitt område, og som også er markedsleder i Norge. Vi tilbyr videre:

  • Ansettelse i en bedrift med solid og vedvarende vekst, som er opptatt av og satser stort på produkt-, markeds- og kompetanseutvikling
  • Et godt miljø og muligheten til å jobbe med dyktige fagfolk – utvikle disse og salget i en markedsleder

Søknad og spørsmål

Comentor håndterer rekrutteringsprosessen på vegne av JELD-WEN Norge. Vi ser frem til å motta din søknad og CV via www.comentor.dk/stillinger.

Har du spørsmål til ovenstående, er du velkommen til å kontakte Tomas Arnesen i Comentor på tlf. +45 28 99 84 02.

Vis flere stillinger: