Fagdirektør ventilasjon

GK er en TotalTeknisk Entreprenør og Servicepartner. Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. Våre løsninger er basert på ledende teknologi, inngående produktkjennskap og flere tiårs driftserfaring. Konsernet GK har en omsetning i overkant av 4 milliarder kroner i året. Vi er tilstede lokalt i hele Norge, Sverige og Danmark med ca. 2150 medarbeidere.

FirmaGK Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist10.05.2015

Er du vår fagekspert innen inneklima og ventilasjon?

GK har vært med å utvikle ventilasjonsfaget i Norge til et av Europas ledende. Vår mangeårige fagdirektør går ut i pensjon fra høsten og vi søker en ny ambisiøs person til lede og utvikle oss videre innen et av våre viktigste kjerneområder.

Fagdirektør ventilasjon er selskapets øverste ansvarlige innen fagområdet og skal sikre at GK til enhver tid har et attraktivt og konkurransekraftig tilbud av ventilasjonsløsninger for alle typer bygg. Fagdirektøren vil i kraft av fagansvaret sette sitt preg på hele selskapets dialog med markedet, verdikjede fra produkt til leveranse, kvalitetskontroll og prosjektorganisering. Fagdirektøren er ansvarlig for å sikre at organisasjonen har bransjeledende kompetanse innen ventilasjonsfaget og inneklima.

Fagdirektør ventilasjon vil

  • I samarbeid med GKs seks regiondirektører sikre ledende leveranser av ventilasjonsentrepriser og -service innen nye og eksisterende bygg
  • Identifisere og utvikle markedsledende løsningskonsepter innen ventilasjonsfaget og som del av flerfaglige konsepter med rør, elektro, kulde og byggautomasjon
  • Representere GK i bransjeforum og forskningsprogrammer, og være GKs faglige talsperson
  • Bidra med faglig ekspertise i store tilbud, prosessbeskrivelser for prosjekter, risikovurderinger, ettersyn, innhold i opplæringsprogrammer mv. innen sitt fagområde.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Solid erfaring som prosjektleder eller rådgiver fra relevant virksomhet
  • Markedsorientert tilnærming med god innsikt i bransjens viktigste aktører og premissgiverne
  • Sivilingeniør eller tilsvarendeog sterke kunnskaper innen ventilasjonsfaget
  • Gode kommunikasjonsevner og evne til å motivere mennesker

Som GKs fremste fagperson vil du være nøkkel i vårt arbeid inn mot bransjens premissgivere. Rett person vil få store muligheter til å påvirke selskapets strategi og GKs øvrige virksomhet.

Vennligst benytt vår elektroniske søknadsrutine, søk her  Her har du også mulighet til å legge ved kopi av din egen elektroniske CV, attester og vitnemål. Søknadsfrist er 10. mai 2015.

Mercuri Urval mottar gjerne spørsmål rundt stillingen som kan danne grunnlag for en uforpliktende dialog.

Kontakt oss

André Tangen

Senior Researcher - mercuriurval

975 59 094

Agnethe Ellingsen

Fagdirektør - mercuriurval

975 59 022


Vis flere stillinger: