Daglig leder

Prosjektmester AS ble grunnlagt i 2009 og er i dag en anerkjent totalentreprenør innen bygg og rehabilitering. Selskapet har hatt en sterk vekst siden oppstart, og er kåret som gaselle bedrift i 2013 og 2014. Ambisjonen er videre vekst, gjennom visjonen om å være proffmarkedets foretrukne totalentreprenør. Hovedkontor ligger i Oslo ved Carl Berners plass, og utfører prosjekter i Oslo og omegn, med totalt 10 ansatte. Selskapet er nå i en fase hvor det er fokus på å styrke strukturkapitalen og utvikle organisasjonen. Det er et sterkt fokus på å sikre kvalitet i alle ledd, utvikle medarbeidere og bearbeide solid kundeutviklingsarbeid. I den forbindelse søker vi ny: Daglig leder.

FirmaMercuri Urval for Prosjektmester
FylkeOslo
Søknadsfrist17.05.2015

Som daglig leder hos Prosjektmester vil du ha ansvar for å påvirke, samt være delaktig i bedriftens strategi og målutforming, for deretter effektivt å lede felles innsats for å innfri disse. Du vil ha ansvar for å utvikle struktur og administrative rutiner og sikre at dette blir forankret i organisasjonen. Ditt ansvar vil være selskapets daglige drift, kundeoppfølging, logistikk, samt utstrakt personalansvar. De ansatte vil ha deg som deres primære kontaktpunkt og du vil være behjelpelig i deres daglige virke og sørge for god oppfølging og utvikling. Du vil også samarbeide tett med eierne, og sammen vil dere sørge for en god arbeids- og kommunikasjonsflyt. Daglig leder vil ha resultatansvar for selskapet og rapportere til styret.

Du er en leder med stor arbeidskapasitet og god oversikt. Som person er du en initiativtaker, robust og har evne til å strukturere og ta ansvar for gjennomføring av både operative og mer langsiktige oppgaver. Du er analytisk og skaffer deg raskt oversikt og forstår hva som må gjøres i en entreprenørbedrift, slik at du vil bidra til Prosjektmesters videre suksess. Vi ser gjerne at du har en god dose humor og uformell stil, samtidig som du er en tydelig og tilgjengelig leder med evne til å motivere og skape et godt miljø.

Vi søker deg som har en utdannelse innen administrasjon/økonomi og/eller ledelse. Du kan vise til gode lederegenskaper med dokumenterte resultater, gjerne fra bygg- og anleggsbransjen. Det er en fordel om du har vært med å utvikle en organisasjon fra tidlig fase.

Hos Prosjektmester får du muligheten til å være en pådriver i arbeidet med å bygge en organisasjon med gode systemer, der kvalitet og kontinuerlig forbedring står i høysetet. Vi tilbyr gode lønnsbetingelser for riktig person.

Hvis du har spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Jannicke Lundgaard på 975 59 079 eller Ingrid Ardø på 975 59084. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad innen 17.05.2015. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: