Regionleder Tromsø

Sweco er et internasjonalt selskap som tilbyr tverrfaglige rådgivertjenester innen teknikk, miljø og arkitektur. Sweco Norge hadde i 2012 1,45 mrd. NOK i omsetning. De siste fem årene har selskapet hatt en god og kontinuerlig vekst. Sweco-konsernet er en av de største aktørene i Europa, markedsledende i Norden, og med sterke nisjeposisjoner i østeuropeiske land. Sweco har en sterk tilstedeværelse i Nord-Norge og Tromsø er en viktig del av dette markedsbildet og vi søker nå:

FirmaMercuri Urval for Sweco Norge
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist20.05.2015

Regionleder Tromsø

Kunde- og markedsorientert – Sosial - Ambisiøs

Som Regionleder i SWECO vil du være ansvarlig for driften av vårt kontor i Tromsø, innebefattet - resultat- og personalansvar. Sentrale oppgaver vil være å utvikle markedstiltak og videre-strukturere kundearbeidet i regionen. Du vil jobbe nært de ansatte og må kunne være en god veileder i det daglige arbeidet. Du vil samarbeide med de øvrige Regionlederne fra Trondheim og nordover (Steinkjer, Bodø, Narvik og Alta) for slik å kunne utnytte synergieffekter i markedsarbeid og prosjektgjennomføring. Sammen vil dere sørge for at Sweco utvikler seg som preferert samarbeidspartner for eksisterende og nye kunder i Nord-Norge. Avdelingen i Tromsø består av 29 ansatte.

Vi ser etter deg som liker å bygge relasjoner med kunder og medarbeidere. Du er helst ingeniør med merkantil teft, og har erfaring fra å lede større prosjekter. Du har god ledererfaring, og gjerne også utdanning innen ledelse eller av annen merkantil art. Du trigges av å jobbe tett med mennesker og skape resultater gjennom andre.

Gode relasjonsbyggende ferdigheter er dermed en av dine viktige personlige egenskaper, og som leder er du inkluderende og trygg. Du er strukturert og analytisk, og evner å omsette tall og fakta til bruksnyttig informasjonsgrunnlag for beslutninger. I tillegg er du resultatorientert og målbevisst, og forholder deg proaktivt og konstruktivt til økonomien i prosjekter, kontrakter og for regionen generelt.

Hos Sweco i Tromsø får du muligheten til å være med å utvikle en organisasjon i et spennende marked som er preget av optimisme og spennende prosjekter. Du vil få sette ditt preg på en administrasjon og miljø, og jobbe tett med fagtunge mennesker.

Hvis du har spørsmål om stillingen ta gjerne kontakt med Ingrid Ardø 975 59 084, Svein Olsen Mellemsæter 975 59 001 eller Rannveig Pettersen 975 59 065 ved Mercuri Urval. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad innen 20.05.2015. Alle henvendelser til Mercuri Urval vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: