Gruppeleder - Brann og Sikkerhet

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling.Ved kontoret i Bergen er vi ca. 200 medarbeidere. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.05.2015

Sweco Norge AS kan tilby stor faglig bredde og spisskompetanse i ett av landets største fagmiljø innen brann- og sikkerhetsrådgivning. I Bergen er vi pr. i dag 16 ansatte innen disse fagfeltene fordelt på 2 grupper, og søker nå etter en ny dyktig gruppeleder.

Dine kvalifikasjoner:

  • Relevant utdannelse, gjerne sivilingeniør, med > 6 års erfaring innen brannprosjektering.
  • Relevant erfaring, lang erfaring kan kompensere for utdanning.
  • Gode lederegenskaper.
  • Gode fagkunnskaper.
  • Markedskunnskap og markedskontakt
  • Beherske norsk muntlig og skriftlig
  • Evnen til å jobbe selvstendig og i team
  • Godt humør

Ny gruppeleder blir en del av ledergruppen på avdelingen og vil få ansvar og oppgaver innen personal, marked, tilbud, strategi, økonomi, rekruttering og faglig utvikling. Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Ønsker du en uformell prat eller har spørsmål vedrørende stillingen ta kontakt med CEO/ Partner i Human, Ørjan Hummelsund på tlf. 913 11 991. Alle henvendelser behandles strengt konfidensielt, også i forhold til vår oppdragsgiver i en tidlig fase om ønskelig. Søknadsfrist er 15. mai 2015.

For å legge inn din CV elektronisk og sende søknad kan du klikke her eller sende en e-post til orjan@human-as.no.

Vis flere stillinger: