Teknisk sjef - Region Stor-Oslo

Entra Eiendom AS er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Forretningsideen er å utvikle, leie ut og forvalte attraktive og miljøledende lokaler, samt utøve aktiv porteføljeforvaltning med kjøp og salg av eiendommer. Selskapet eier og forvalter cirka 1,3 millioner kvadratmeter, fordelt på rundt 105 bygg. Markedsverdien av eiendomsporteføljen var på ca. 28,4 milliarder kroner ved utgangen av 2014.

Capus er et kompetansehus innen HR som leverer fleksible og effektive løsninger innen rekruttering, temporære ansettelser, prosjektbemanning og omstilling. Vår kompetanse og organisering gjør oss i stand til å løse oppdrag uavhengig av nivå og kompleksitet. Capus' arbeid kjennetegnes av fleksibilitet og fokus på service, samtidig som vi gjennom analyse, grundighet og metodisk tilnærming oppnår vellykkede løsninger både for kunde og kandidat.

FirmaCapus HR Management for Entra Eiendom
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist06.05.2015

Entra gjennomfører store og nyskapende byggeprosjekter over hele landet, med hovedvekt i de største byene. Selskapet ble børsnotert høsten 2014. Entras eiendomsportefølje og organisasjon er inndelt i 4 regioner.

Til region Stor-Oslo søker vi nå Teknisk sjef

Entra søker en tillitvekkende leder med kundefokus, gode kommunikasjonsevner og helhetssyn kombinert med god operativ handlekraft. Du er forretningsorientert og trives med å skape løsninger i fellesskap med et kompetent team i et hyggelig og uformelt miljø. Som teknisk sjef vil du samarbeide tett med eiendomssjef, få personalansvar for driftsansvarlige i regionen og rapportere til Regiondirektør. Du vil være en del av lederteamet i regionen.

Ansvar og hovedoppgaver:

  • Sikre at konsernets HMS-standarder følges
  • Utarbeide drift- og vedlikeholdsbudsjett og ha ansvar for kostnadsnivå og avregning
  • Prioritere og gjennomføre tiltak for å optimalisere / redusere kostnadsnivå i eiendomsporteføljen
  • Faglig og personalmessig ansvar for p.t. 5 driftsansvarlige i regionen
  • Koordinere og prioritere arbeidsoppgaver i driftsteamet og bistå i faglige spørsmål
  • Lede ulike prosjekter i eiendomsporteføljen
  • Følge opp risikoanalyser og rapportere avvik

Aktuelle kandidater har høyere utdanning i teknisk retning; ingeniør, sivilingeniør eller lignende. Relevant erfaring kan kompensere for høyere utdanning. Kjennskap til FDV vil være et stort pluss. Annen bransjeerfaring fra eiendom/bygg/anlegg kan også være relevant; helst fra eiendomsselskap, byggherre-, entreprenør- eller konsulentvirksomhet. Erfaring fra personalledelse, prosjektledelse og kundekontakt i eiendomsforhold er en klar fordel.

I Entra legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det er viktig at du kan identifisere deg med Entras verdier; ansvarlig, offensiv og tett på.

Vi tilbyr utfordrende oppgaver, gode utviklingsmuligheter, hyggelig arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser i et fremtidsrettet selskap som har mål å være miljøledende i sin bransje. Stillingen gir store påvirkningsmuligheter og et bredt kontaktnett både internt og eksternt. Arbeidssted vil være i Kjørboparken i Sandvika.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Capus ved Kristoffer Almeland, tlf. 988 14 341 eller Kristian Lennertzen, tlf. 916 16 073. For å søke på stillingen gå til capus.no og "se ledig stillinger".

Søknad med CV sendes snarest og senest innen 6. mai. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.