Sivilingeniør / ingeniør Bygg og anlegg

FirmaNorconsult
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.05.2015

Bygg og anlegg er et sterkt voksende forretningsområde i Norconsult Bergen. Vi har den siste tiden fått en rekke interessante og utfordrende oppdrag. Vi er nå 27 medarbeidere på bygg og anleggsseksjonen og legger opp til sterk utvikling fremover. I den forbindelse søker vi etter deg som har ambisjoner om å være med på å bygge opp en slagkraftig organisasjon innenfor konstruksjonsteknikk med tilhørende oppdrag innenfor våre markedsområder. Vi søker da etter deg som ønsker faglige og tverrfaglige utfordringer.

På kontoret i Bergen er vi ca. 160 ansatte og har et solid fagmiljø innenfor mange markedsområder. Vi samarbeider tett med de andre seksjonene lokalisert i Bergen og holder til i nyoppussede lokaler sentralt i Bergen sentrum, med nærhet til gode offentlige transportmidler og øvrige sentrumstilbud. Vi har firmabiler for benyttelse i tjeneste, og som en del av vår miljøprofil, satser vi på elbil.

Generelt

Du vil bli en viktig del av konstruksjonsmiljøet og inngå i det sosiale og gode arbeidsmiljøet på seksjonen. I den første tiden vil du inngå i fadderordning på seksjonen. Du vil også få muligheter til personlig og faglig utvikling gjennom kurs, seminarer, opplæring og studieturer. I tillegg vil du kunne delta på ulike arrangementer, og i idrettslaget NOBIL om ønskelig. Norconsult AS har også mange firmahytter flere steder i landet.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være prosjektering på ulike nivåer innenfor bygg og anlegg, delta i tverrfaglige prosjekteringsgrupper med fagansvar for konstruksjonsteknikk. Stillingene innebærer resultatansvar for egne prosjekter.

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring

Ønskede kvalifikasjonerer sivilingeniør/-ingeniør med minst 5 års erfaring innen konstruksjonsteknikk, men vi oppfordrer alle med mindre erfaring eller nyutdannede om å søke. Vi ønsker deg som er løsningsorientert med tverrfaglig forståelse og er genuint interessert i ditt fagområde. Erfaring med relevante verktøy og programmer innenfor analyse, beskrivelse, 3D DAK og kalkyle.

Vi tilbyr gode lønns- og ansettelsesbetingelser og store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere.

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Send søknad

Kontaktpersoner

Karl André Bakke

Konstituert seksjonsleder bygg

tlf.: 454 04 442

Send e-post

Morten Melø

Ingeniør / Gruppeleder Bygg og Eiendom

tlf.: 970 68 681

Send e-post

Vis flere stillinger: