HMS-rådgiver

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo
StedOslo / hele landet
Søknadsfrist01.05.2015

AF ønsker å styrke organisasjonen med en HMS rådgiver som vil få en nøkkelrolle i AFs seriøsitetsarbeid. Vi søker etter kandidater med gode samarbeidsevner, som kommuniserer godt og som kan jobbe grundig, systematisk og selvstendig.

AF ser på useriøse aktører som en trussel mot vår sikkerhet, vårt omdømme og alt vi står for. Vi ønsker å møte trusselen som en utfordring, på samme måte som vi tok utfordringen med å bli best på sikkerhet for mange år siden. Målet er å forhindre sosial dumping, økonomisk kriminalitet og annen arbeidslivskriminalitet på AF sine prosjekter.

HMS rådgiveren vil få en sentral rolle og hun/ han vil styrke vår samlede kontroll med underentreprenører og deres arbeidstakere som utfører oppdrag på våre prosjekter.

Stillingen er i all hovedsak en operativ stilling som baserer seg på kontinuerlig og utadrettet kontrollvirksomhet ute på våre prosjekter.

Stillingen rapporterer til HMS-direktør Olav Aune. For mer informasjon ta kontakt med Olav Aune, olav.aune@afgruppen.no, tlf. 95 12 01 35.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: