Daglig Leder

Energi & Miljø as utvikler og leverer tekniske energi- og ventilasjonsløsninger. Vi leverer også løsninger i sammen med våre eiere som er Sig. Halvorsen as og Rønning elektro as. Våre tre bedrifter er i samarbeid en av de ledende tekniske entreprenører i Rogaland. Virk­somheten vår omfatter entreprise, service og kjøling for yrkesbygg og bolig. I Sandnes er vi lokalisert i Bedriftsveien 14. Her omsetter vi for 55 mill og er 26 ansatte.

FirmaAssessit for Energi & Miljø
FylkeRogaland
StedSandnes
Søknadsfrist04.05.2015

Vi søker etter en operativ leder som har erfaring fra byggebransjen, kommersiell teft og som trives med kundekontakt. Er du også en god relasjonsbygger og har gode lederegenskaper kan du være personen vi nå søker etter.

Kvalifikasjoner

  • Utdannelse på høyskole nivå med operativ erfaring som prosjektleder
  • Kundeorientert kremmer med kjennskap til markedet
  • Gode lederegenskaper og evne til å inspirere og delegere.
  • Økonomisk forståelse, flink med tall, erfaring med kalkulasjon og anbudsberegning
  • Engasjert og løsningsorientert med fokus på resultater

Vi tilbyr

Vi kan tilby utfordrende og spennende arbeidsoppgaver, korte beslutningslinjer og stor mulighet for påvirkning. Konkurransedyktige betingelser i et vel renommert selskap som eies av ledende tekniske entreprenører.

Ønsker du mer informasjon eller en uforpliktende samtale om stillingen, ta gjerne kontakt med Assessit konsulent Mette Idland mob: 984 75 988, mail: mid@assessit.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: