HMS-sjef

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er nær 24 milliarder kroner (2014), og halvparten av de 6 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Veidekke Industri AS er et datterselskap av Veidekke ASA og har sine virkeområder innen asfalt, pukk og grus, og drift og vedlikehold av vei. Veidekke Industri har virksomhet over hele landet og er Norges største asfaltentreprenør.

FirmaVeidekke Industri
FylkeOslo
Søknadsfrist10.05.2015

Dyktig HMS-sjef med pondus og humor søkes til spennende selskap

Bygg- og anleggsbransjen er en risikoutsatt bransje. HMS er derfor et av Veidekkes høyest prioriterte områder, og målet er et skadefritt Veidekke.

Veidekke Industri søker nå en HMS-sjef som vil være overordnet ansvarlig for selskapets HMS-arbeid. Stillingen er plassert i Oslo og rapporterer til Administrerende direktør. Rollen innebærer omfattende samarbeid med de forskjellige forretningsområdene. Videre er det et tett samarbeid med HMS-funksjonen på konsernnivå og med øvrige selskaper i konsernet, både i Norge, Sverige og Danmark.

Som selskapets HMS-sjef vil du være en sentral pådriver for å videreutvikle og implementere HMS-området fullt ut i Veidekke Industri. Et forretningsorientert fokus er viktig, og evne og vilje til å sette seg inn i driften og å finne gode løsninger i samarbeid med de operative enhetene vil være avgjørende. HMS-sjefen vil være en sentral pådriver for HMS-arbeidet og en sparringspartner for hele organisasjonen. Som person opptrer du klokt med din tydelige, naturlige autoritet og gjennomslagskraft for å sikre implementering i alle ledd. Vi tror du har både pondus og humor!

Ansvarsområder

  • Ansvar for å skape kontinuerlige og varige HMS-forbedringer gjennom utforming og implementering av mål, strategi og handlingsplaner
  • Være kontaktperson mot myndigheter og internt i HMS-saker
  • Sikre etterlevelse, utvikling og forbedring av internkontrollsystemet
  • Fungere som aktiv pådriver for forebyggende HMS-arbeid hvor et personlig HMS-engasjementet hos hver enkelt er viktig
  • Være selskapets nøkkelperson for å ivareta etterlevelse av pålagte eksterne og interne HMS krav

Kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning
  • Relevant erfaring fra prosess-/prosjekt-/linjeledelse innenfor industriell virksomhet
  • Kjennskap til lover/forskrifter og risikoanalyser
  • Erfaren databruker med kjennskap til å benytte IT som et effektivt verktøy innen HMS-arbeidet
  • Har naturlig autoritet, faglig trygghet og gjennomslagskraft
  • Evner å iverksette, følge opp og gjennomføre på en helhetlig og forbedringsorientert måte
  • Gode kommunikasjonsegenskaper, evner å etablere positive relasjoner på alle nivåer i organisasjonen
  • Metodisk, prosessorientert og god struktur

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med vår rekrutteringspartner Bønes Virik ved Hedevig Castberg (95 22 98 60) eller Eva Sandboe (90 96 76 44)

www.bonesvirik.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: