To geomatikere søkes til Oslo og Hamar

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeFlere fylker
StedOslo og Hamar
Søknadsfrist17.05.2015

Geodataseksjonen i Region øst består av 45 medarbeidere med bred og høy kompetanse på innsamling, forvaltning og utvikling av data og systemer innenfor fagområdet geodata/geomatikk. Vi yter faglig bistand til ulike fagmiljøer i hele Statens vegvesen. Geodataseksjonen har arbeidssted i Lillehammer, Hamar, Oslo og Moss. Vi søker to geomatikere til registrering og forvaltning av data i NVDB som vil tilhøre tjenestested Oslo og Hamar.

Arbeidsoppgaver 

Stilling i Oslo:

• ansvar for registering av data til driftskontrakter ute langs veg, vesentlig i Oslo og Akershus
• samarbeid med entreprenør for driftskontrakt og byggeleder om forvaltning av data
• registrering og forvaltning av objekter og egenskaper i Nasjonal vegdatabank
• bistå i registrering av data og fotografering av vegbilder for gang- og sykkelveger

Stilling på Hamar:

• ansvaret for registering av data og fotografering av vegbilder for gang- og sykkelveger
• bistå i registering av data til driftskontrakter ute langs vei, vesentlig i Hedmark
• bistå i registrering og forvaltning av objekter og egenskaper i Nasjonal vegdatabank
• bistå i registrering av data av spor- og jevnhet på vegnettet vesentlig i Oppland og Hedmark

Felles for disse to stillingene er at du vil jobbe med moderne utstyr for innsamling av data på og langs veg – hovedsakelig med base i registeringsbiler med GPS, utstyr for fotografering av vegnettsbilder og evt. laserscanning av vegoverflaten.

Du vil jobbe selvstendig med god forankring i faggrupper, der tett samarbeid med kolleger sikrer gode faglige løsninger. En del reisevirksomhet i regionen må påregnes – spesielt i sommerhalvåret.

Dette ønsker vi oss 

• at du har relevant utdanning fra høyskole eller fagskole, gjerne med geomatikk i fagkretsen. Vi kan se bort fra utdanning hvis du har sterk og allsidig praksis, er motivert og har gode personlige forutsetninger for stillingen
• erfaring fra fagområdet, men nyutdannede med interesse for å utvikle seg innenfor fagområdet kan søke - opplæring og veiledning vil bli gitt
• at du har evnen til å samarbeide med forskjellige fagområder i en stor organisasjon
• at du trives med å jobbe både ute i friluft og inne på kontor

Det er avgjørende at du har førerkort og kan bidra med innsamling av data utendørs, på og langs veg i sommersesongen, selv om forvaltning og tilrettelegging av data inne på kontoret vil være størstedelen av arbeidsoppgavene.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling 

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Du kan alltid få faglig veiledning både fra ledere og kolleger, og du blir godt ivaretatt gjennom et ryddig og solid regelverk. Vi vil du skal kunne kombinere jobb og fritid på en god måte, og du får tilgang til mange goder som er viktige i den livssituasjonen du er i.

Vi tilbyr også disse godene 

• introduksjonsprogram og fadderordning
• fleksitid og gode ordninger for avspasering
• pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
• etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk. Det trekkes lovfestet 2 % til Statens pensjonskasse.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju. Vi ber om at du opplyser om hvilket tjenestested du søker til, evt. om du søker på begge tjenestesteder.

Søk stilling

Kontaktpersoner:

John Mikalsen

tlf: +47 62553707

mob: +47 95199002

Petter Bakke

mob: +47 907 81 085