Ivar Galaaen er ansatt som ny direktør for AF Anlegg (foto: AF Gruppen).

Lederskifte i AF Anlegg

Ivar Galaaen tar over som ny permanent direktør for AF Anlegg. Han har 13 års fartstid i AF og kommer fra stillingen som avdelingsdirektør i AF Anlegg.

Morten Midtskog har selv bedt om seks måneders permisjon. Han ønsker å ha mulighet til å tilbringe mer tid med familien etter over 35 år som ukependler. Midtskog er en svært viktig bidragsyter i AF Gruppen og vil fortsette å bistå AF fremover blant annet på «E6 Frya-Vinstra prosjektet».

− Jeg ser frem til å lede AF Anlegg sammen med mange dyktige kolleger. Vi har mange gode kunder som vi ønsker å utvikle samarbeidet med videre fremover. Sammen med underleverandører som presterer godt, skal vi gjennomføre store og krevende anleggsprosjekter de kommende årene, sier Galaaen.

Midtskog selv presiserer at det er lite dramatikk rundt lederskiftet.

− Jeg har sluttet i Norges beste jobb helt frivillig og synes det er positivt at også flere får prøve seg i nye roller i AF Anlegg. Nå er jeg lysten på å engasjere meg i noen andre prosjekter for en liten periode. Og jeg ønsker selvsagt å bruke anledningen til å følge opp litt mer på hjemmebane, sier han.


Motor og hotell. Morten Midstskog er lidenskapelig opptatt av motorsport og har nå også kjøpt hotell på Gålå, som han kommer til å bruke noe tid på å utvikle videre i permisjonstiden (foto: Jørn Hindklev).

Byggeindustrien møtte i forrige uke medlemmer fra et svært engasjert motorsportmiljøet i Gudbrandsdalen.

Sammen med engasjerte lokale entreprenører, ferdigstilte NMF Midt-Gudbrandsdal i fjor høst en ny MX-bane på Vinstra Motorsportarena hvor en rekke lokale entreprenører har bidratt på en stor, lokal dugnad. Midtskog har vært en primus motor for dugnadsarbeidet. Dette prosjektet kan du lese mer om i Byggeindustrien nr 7.

Midtskog har også kjøpt Gålå Høgfjellshotell & Hytter etter at Einar Nagell-Erichsen tidligere i februar måtte melde oppbud på Gålå. Han ønsker å utvikle hotellet videre og jobber nå med å få på plass et nytt vertskap.

− Det blir nok både litt hotell og motorsport noen måneder, sier Midtskog, som i tillegg til anlegg også brenner for å skape aktivitet i bygdene i Gudbrandsdalen.