Dyktig og erfaren kalkulatør

Arctic Seaworks Gruppen er landets raskest voksende selskap innen inshore subsea og konstruksjonsarbeid. Våre ansatte kombinerer høy formell kompetanse med erfaringsbasert know-how og tøffhet som kommer gjennom å ha operert langs den nordnorske kysten i en årrekke. Selskapet har som mål å doble sin omsetning innen 2018.

FirmaArctic Seaworks
FylkeFinnmark
StedHammerfest
SøknadsfristSnarest

Nå trenger vi flere proffer på laget.

Oppdragsmengden vår er økende og vi søker dyktig og erfaren og kalkulatør.

Til vår avdeling for prosjektledelse søkes erfaren kalkulatør, fortrinnsvis med bred erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Vi mottar også gjerne søknad fra deg som i dag jobber som anleggsleder/prosjektleder i denne bransjen og som har et ønske om å ta spranget over i kalkulasjon.

Våre kunder og samarbeidspartnere krever og forventer høy kvalitet og profesjonalitet av oss i alle ledd.

Våre ledere skal ha de holdningene, den kompetanse, utdanning og erfaring som gjør at vi leverer resultater som tilfredsstiller slike krav.

Kan du overbevise oss om at du har disse egenskapene og i tillegg har glimt i øyet og stål i ben og armer, da er du den vi søker og da vil du trives hos oss.

Arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for kalkulasjon/gjennomføring av komplette anbud/tilbud
  • Etterkalkulering
  • Overlevere tilbudsmateriale til prosjektleder

Kvalifikasjoner:

Vi søker ingeniør med relevant kompetanse. Du har erfaring fra fagfeltet samt gode datakunnskaper, kontraktsforståelse og prosjekterfaring. Du forstår  viktigheten av god kommunikasjon, strukturerte arbeidsprosesser og nøyaktighet i din arbeidsutførelse.

Personlige egenskaper:

Du er selvstendig, åpen, team- og samarbeidsorientert. Samtidig er du resultatbevisst, handlekraftig og med evne til effektiv gjennomføring.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Gode kollegaer og spennende arbeidsoppgaver i et åpent, inkluderende arbeidsmiljø med gode muligheter for egenutvikling.

Spørsmål om stillingen?

Frank Berg Nilssen

Leder HR, Telefon: 948 05 360, Mobil: 488 48 043

E-post: jobb@asw.as

Bernt Døhl

Construction Director, Mobil: 951 55 561,

Vis flere stillinger: