Junior Utleiesjef

Vår visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa med en omsetning på 52 milliarder NOK og rundt 18.000 medarbeidere. NCC Property Development utvikler kommersielle eiendommer. Sammen med kunden skaper vi inspirerende, bærekraftige og skreddersydde arbeidsmiljøer som understøtter og styrker våre kunders virksomhet i dag og for fremtiden.

FirmaNCC Property Development
FylkeOslo
Søknadsfrist08.05.2015

Din rolle

Som Junior Utleiesjef jobber du sammen med dine kollegaer for å finne nye leietakere til næringseiendommene vi i NCC Property Development utvikler. Du bygger opp relasjoner med potensielle fremtidige leietakere samtidig som du jobber for å leie ut de lokalene som er under utvikling eller som allerede er ferdigstilte. Da utleien av våre prosjekter er veldig viktig for fremdriften i våre prosjekter og for hele vår forretningsmodell blir din rolle sentral i teamet vårt. I tillegg til et tett samarbeid med vårt utleieteam har du tett kontakt med utviklere og prosjektledere, men også med andre funksjoner i NCC. Foruten en nær kontakt med kunder jobber du også med å utvikle salgsprosesser og salgsverktøy sammen med kollegaer fra Norge og de øvrige nordiske landene.


Dine erfaringer og egenskaper

Vi ønsker at du er utdannet enten siviløkonom- eller sivilingeniør. Du har jobbet noen år i roller der salg har vært en del av ditt arbeid. Har de produkter du har jobbet med vært av kompleks natur og med lange salgssykluser, er dette en fordel. Som person er du drivende og resultatorientert og du trives med å jobbe i team. Du skaper lett nye kontakter og utstråler tillit i din kontakt med andre. Du har gode analytiske egenskaper, du er nøyaktig og detaljfokusert, samtidig som du kan se helheten i de prosjektene du deltar i.


Vi tilbyr

Vi tilbyr deg en rolle i et meget engasjert, drivende og kompetent team. Du blir delaktig i store prosjekter som både påvirker folks arbeidsmåter og bybildet rundt oss. NCC er et stort konsern med mange ulike forretningsområder og for rett person finnes det gode muligheter for en interessant karriere.


Ytterligere informasjon

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Manne Aronsson, Administrerende direktør, NCC Property Development Norge eller Erik Nilzén, HR Director Nordic, NCC Property Development - se kontaktdetaljer.


Søk på stillingen her


Kontaktpersoner:

Manne Aronsson
Adm. direktør, NCC Property Development Norge
+47 464 33 374
manne.aronsson@ncc.no

Erik Nilzén
HR Director Nordic, NCC Property Development
+46 8-585 515 55
erik.nilzen@ncc.se

Vis flere stillinger: