Ill. Sted Helhetlig Arkitektur – SHARK ASIll. Sted Helhetlig Arkitektur – SHARK AS

Hersleth Entreprenør bygger 61 leiligheter i gamle Odlo Fabrikker

Hersleth Entreprenør AS har undertegnet avtale med Bolig & Eiendomsutvikling AS om bygging av 61 leiligheter i Oppegård kommune. Avtalen som inngås er en forhandlet samarbeidsentreprise, til en verdi på 134 millioner kroner.

Bolig & Eiendomsutvikling AS eies av mossingene Hans Olav Bjerketvedt og Paal Gundersen.

Det skal bygges leiligheter på det gamle fabrikkområdet ved Greverud i Oppegård, hvor Odlo hadde produksjon av treningstøy i perioden frem til 1986. Det blir til sammen 61 enheter fordelt på 19 leiligheter i den gamle fabrikkbygningen og 42 leiligheter i to nye boligblokker.

- Bolig & Eiendomsutvikling AS er en av de største boligutviklerne i vårt markedsområde. De har bygget mer enn 1.000 boliger de siste 15 årene og kjenner markedet svært godt, og vi setter stor pris på den tillit vi blir vist når vi nå inngår denne avtalen. Denne avtalen er en stor og viktig avtale for oss. Samtidig synes vi det er ekstra gøy når en kunde kommer tilbake og ønsker samarbeid om nye prosjekter, sier Reinert Hersleth, adm. dir. i Hersleth Entreprenør AS.

- Hersleth Entreprenør AS har tidligere bygget prosjektet «Vårlistranda» på Jeløya i Moss for oss, og gjennomførte dette på en utmerket måte. Med deres kompetanse og svært gode gjennomføringsevne ønsker vi å jobbe sammen med Hersleth Entreprenør AS i nye prosjekter slik som Odlo Fabrikker, sier Paal Gundersen, adm. dir. i Bolig & Eiendomsutvikling AS.

Prosjektet Odlo Fabrikker har solgt over 40 prosent av leilighetene på en måned. De første leilighetene er klare for innflytting 1. kvartal 2016 og de siste enhetene våren 2017. 

Fra signeringen: Prosjektleder Knut Berg (f.v.) i Hersleth Entreprenør, adm. dir. Reinert Hersleth i Hersleth Entreprenør, adm. dir. Paal Gundersen i Bolig & Eiendomsutvikling og salgs- og markedssjef Ulla Gundersen  i Bolig & Eiendomsutvikling .