Brynsveien 5 i Oslo.

Flytter inn og reforhandler på Bryn-Helsfyr

Deltakerne i Bryn-Helsfyr-samarbeidet har tegnet fem nye og reforhandlet tre leieavtaler for totalt 3.800 kvm i sine eiendommer i området. Fire av leietakerne flytter inn fra andre områder.

Avtalene supplerer tidligere leieavtaler på totalt 8.500 kvm inngått på Bryn-Helsfyr siden nyttår. 

Brynseng Eiendom har inngått en 10-års leieavtale med Ayanda AS for ca 750 kvm i Brynsveien 11. Avtalen løper fra mai 2015. Samtidig har Ingram Micro Mobility forlenget sin leieavtale på 870 kvm i nabobygget, Brynsveien 3, med fem nye år.
Jotne Eiendom
i Grenseveien 107 på Helsfyr får Skarp AS som ny leietaker på ca 300 kvm. Selskapet flytter fra Nydalen 1. oktober i år.

Bryn Eiendom har inngått leieavtale med KNA, som har flyttet fra Cort Adelersgate i Oslo sentrum til 180 kvm i Nils Hansens vei 2. Samtidig har de fått KDR – Konsulent, Data & Restaurant AS, som ny leietaker på 447 kvm i Brynshøgda 9, tilflyttet fra Skullerud.

SAJA Eiendom har fått PR-byrået Iteo Consulting AS som ny leietaker på 415 kvm i Brynsveien 5. Selskapet flytter fra Ensjø i september. Samtidig er det reforhandlet avtaler med Brocon Cash Management AS og Mitel AS på henholdsvis 146 kvm i Brynsveien 2-4 og 699 kvm i Østensjøveien 39/41.

Alle de nevnte eiendomsaktørene inngår i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktørene driver omdømmebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet.